Welcome to

Flatebycup 2022

116 matches, 55 teams
September 2-4 i Flatebyhallen
Enebakk idrettsforening inviterer til en håndballfest som oppkjøring til høstens sesong, første helgen i september. Flatebycup gjennomføres i Flatebyhallen. Kampene gjennomføres på to håndballdekker. Mellom kampene byr vi på salg av mat og drikke, salg av idrettsartikler og god stemning.
My registrations 0
Matches 116
56 teams registered in 8 categories
Register Results

Articles 7

post image
Flatebycup 2022 - vel blåst
I helgen ble Flatebycup 2022 gjennomført i Flatebyhallen. I underkant av 600 spillere fordelt på 56 lag, gjennomførte gjennom helgen 120 kamper. Det er mye håndballgøy!

«Noe av det morsomme med denne turneringen, var spredningen i aldre som var med! På søndagen spilte 14-åringene sluttspill på den ene banen, mens de som er 10 år spilte sine kamper på banen ved siden av. Det er utrolig motiverende å tenke på hvor mye de skal lære og utvikle seg over de neste få årene!» sier Erik Enersen, leder av håndballgruppa i Enebakk idrettsforening og engasjert trener for 10-åringene.

Mens alle ble kåret som vinnere i de yngste klassene, var det Teie HK som gikk seirende ut av sluttspillet for 13-åringene, mens det var Drøbak-Frogn som tok med seg den gjeveste pokalen hjem for 14-åringene. På vegne av Flatebycup 2022 gratulerer vi alle vinnere, både de som er store og de som er litt mindre! For mange var samtidig kanskje ikke den størst serien over motstanderlagene, men over seg selv og sine egne prestasjoner. 

Kenneth Johnsen er sportslig leder i håndballgruppa. «Gjennom korona-tiden har flere idrettslag, også Enebakk idrettsforening, hatt utfordringer med frafall av spillere og uten kamper å spille har vi også opplevd at noe av engasjementet på sidelinjen har falt. Derfor er det godt å se aktivitet på håndball-dekkene våre igjen; utøvere i alle aldre som hygger seg med idrettene sine, utvikling, prestasjoner, sosialt samvær. Vi ser også hvordan gløden tennes i de mange som støtter opp rundt lagene våre! Idretten er drevet av frivillighet, og når vi får til å dra lasset sammen er det veldig gøy»

Tilbake til cupen så handlet mye om det som skjedde på håndballbanen, men mye magi skjedde også utenfor. Lag som ble bundet tettere sammen, vennskap på tvers av lag, småsøsken som nå er sikrere enn noen gang på at de skal begynne med idrett bare de blir gamle nok og ikke minst alle de foresatte som stilte opp på dugnad for å få dette til å skje. Det er helt magisk!

Takk til alle klubber, lag, utøvere, støtteapparat, tilskuere, dugnadsfolk og arrangører for en vel gjennomført turnering – og velkommen tilbake neste år!
For en dag!
I dag har vi gjennomført nesten 60 kamper fordelt på klassene G2011, J2011, J2010, J2009 og J008 og der oppunder 40 lag har vært vært involvert. Fantastisk! Vi har opplevd god cupstemning og fantastisk engasjement. 
 
Vi takker følgende klubber for i dag: Gjerdrum, Skedsmo, Eidsvold, Oppsal, Driv, Korsvold, Fjellhammer, Teie, Langhus, Jardar, Siggerud, Tune, Kløfta, Nordstrand, Bøler, Sinsen-Refstad, Sørumsand, Drøbak-Frogn, Sinsen og Enebakk. En spesiell takk til Nordstrand som i løpet av få timer sent i går kveld stablet et J2010-lag på beina slik at vi fikk fylt opp dagens kamper! 
 
I morgen blir det mer trøkk i hallen: Vi begynner dagen med gutter og Jenter 2012 som skal spille på kortbane. Så fullfører vi de innledende kampene for J2009 og J2008, før det er sluttsplill for disse to klassene. 
 
Velkommen til hallen alle sammen! 
Første kampdag er ferdig og Flatebycup er i godt i gang!
Første kampdag er ferdig og Flatebycup er i godt i gang!  I dag er gjennomført innledende kamper for J2008 og J2009. Vi takker dagens lag, fabelaktige tilskuere og gode hjelpere for super innsats og ønsker alle velkommen til hallen i morgen! 
 

Dagens takk går til: Langhus, Sinsen – Refstad, Jardar, Teie, Drøbak Frogn, Sørumsand, Oppsal, Siggerud, Bøler og Enebakk! 

post image
Det nærmer seg Flatebycup – til helgen smeller vi til!
 
Vi gleder oss veldig til å ta imot dere i Flatebyhallen, om dere er lag som skal spille, dommere, foreldre som skal hjelpe til eller onkler, tanter eller andre bekjente som skal se på!


Kampoppsettet

Det spilles kamper på to flater i Flatebyhallen fredag til søndag. Første kamp på fredag er kl 17:35 og kl 09:00 på lørdag og søndag. Hallen åpner 1 time før første kamp alle dager. Vi har et hektisk kampprogram denne helgen. For å unngå forsinkelser er det derfor viktig at alle lag registrerer seg i hovedsekretariatet ved ankomst til hallen og møter opp på den aktuelle banen senest 5 minutter før kampstart. Oppdatert kampprogram finnes i Profixio. 

 
Spillerlister

Spillerlister (inkl støtteapparat) legges inn i Profixio. Fristen for dette er 1. september. Vi minner om at det kan benyttes inntil 14 spillere til hver kamp fra 13 år og opp, inntil 10 spillere på kortbanespill og 12 spillere i de øvrige barneklassene (turneringsregler, innledende tekst) og at ingen spiller kan spille på mer enn ett lag. 


Oppvarmering og garderober

Det er begrenset med garderobe-fasiliteter i hallen. Lagene oppfordres derfor til å bruke garderobene til å skifte, deretter ta med seg alt av utstyr og gjøre resten av kampforberedelsene i hallen. Det kan ikke påregnes oppvarming på håndballdekkene, foruten i minuttene mellom kampene (estimert 5 minutter). 

 
Premieutdeling

Det utdeles lagspremie for vinnere av sluttspillene, samt 2.plass i A-sluttspill. For øvrige klasser deles det ut individuelle premier. For lag uten sluttspill gjennomføres premieutdelingen etter siste kamp. For lag med sluttspill foregår premieutdeling etter finalen i klassen.  


Dommere

Alle dommere henvender seg i hovedsekretariat for registrering ved ankomst i hallen. Det er reservert én dommergarderobe til dere. Dere oppfordres derfor til å bruke garderobene til skifting og deretter ta med dere alt av utstyr ut i hallen. I tillegg er det reservert et møterom for dommere som kan brukes til pauser og lagring bager og eventuelt annet utstyr. Det er mer dommer-informasjon på nettsidene våre. 


Turneringsregler

Turneringsreglene er å finne på nettsidene våre.


Bevertning

Det vil være salg av mat og kioskvarer i hallen alle dager. Vi har en stor kiosk med et godt utvalg. Vi selger kaker av ulik sort, vi har slush, grillede burgere og en del tradisjonelle kioskvarer. Arrangementet er kontantløst, dvs vi tar imot betaling med kort eller Vipps.

 
Dugnadsvakter

Helgen har et fullspekket program for utøverne våre, men det vil også bli stor aktivitet fra foresatte som hjelper til med arrangementet. Vi oppfordrer alle som har dugnadsoppgaver til å møte opp i god tid før sin økt. Det er mer informasjon om dugnadsoppgavene på våre nettsider.


Da gjenstår det å ønske alle velkommen til Flatebyhallen og Flatebycup 2022. Dersom dere har spørsmål, ta gjerne en titt på nettsidene til turneringen eller ta kontakt med oss på epost.

 
Sportslig hilsen

Erik Enersen, leder Enebakk håndball 

Kampoppsettet er publisert
Kampoppsettet for Flatebycup er nå publisert. Vi har nå 57 påmeldte lag og skal gjennomføre 120 kamper i løpet av helgen. Vi har gjort vårt beste for å tilfredsstille ønsker fra de ulike lagene. Som vanlig i turneringer, kan kampoppsettet bli endret mot turneringsstart. 
 
Her er linken: 
Du trenger ikke noe brukernavn for å logge inn. Bare klikk på linken! 
 
I grove trekk blir kampoppsettet som følger: 
  • Turneringen starter fredag 2. september med kamper for klassene J2008, J2009 og J2010. 
  • På lørdag 3. september spilles det innledende seriespillet ferdig for klassene J2008, J2009 og J2010. Samtidig gjennomføres kampene for G2011 og J2011. 
  • Søndag 4. september er det sluttspill for klassene J2008 og J2009. Samtidig med dette spilles kamper på kortbane for G2012 og J2012. 
 
Hovedarena blir Flatebyhallen, hvor det spilles på to dekker. På fredagen spilles i tillegg kamper i Enebakkhallen. For mer informasjon om hallene, se turneringssidene på nett: https://haandball.enebakkif.no/p/64524/flatebycup-2022-anlegg
 
Til slutt minner vi om at alle lag må registrere sine spillerlister i profixio innen 21.08.22! 
 
Vi gleder oss til å se dere i en håndball-helg med mye aktivitet og moro! 
 
Mvh 
Petter Bakke 
Arrangør Flatebycup 
 
Besøk gjerne våre nettsider: 
Enebakk idrettsforening, håndball: https://haandball.enebakkif.no/ 
Dommerpåmeldingen er åpen!
Vi søker dommere til Flateby Cup! Se nyhetssaken her:  https://haandball.enebakkif.no/blog/post/200859/dommerpameldingen-er-apen!