Logo
Welcome to

Burger King cup 2020

252 matches, 168 teams
September 11-12 Trondheim
Velkommen til Burger King mini cup 2020

Cupen er et samarrangement mellom Othilienborg Il og Utleira IL

 
My teams 0
Matches 252
168 teams registered in 10 categories

Burger King cup 2020 is finished

168
participating teams
252
matches played
Register Results

News

Viktig informasjon til alle lag som deltar på Burger King Cup

Hei alle lagledere på Burger King Cup.

Her kommer viktig informasjon som dere må sette dere inn i før oppmøte cupdagen. Det er også viktig å dele denne informasjonen med alle voksne som følger laget.

Othilienborg og Utleira IL har fått godkjent en omfattende  smittevernsplan av både krets og kommune for cupen. Vi har tatt på oss et stort ansvar og ber om at alle følger smittevernsregler som er definert for å få gjennomføre denne cupen.

Burger King Cup er et lukket arrangement. Det vil si at det er kun personer med godkjent adgang som kommer inn. Hvert lag må derfor levere en liste med personer som følger laget under kampen. Maks antall pr lag, inkl. spillere, ledere og publikum er

 • 10 personer for lag i 3er fotballen
 • 16 personer for lag i 5'er-fotballen
 • 16 personer for lag i 7er fotballen

Alle lag på levere liste med navn og tlf ved ankomst. Her må også lagledere signere på at alle personene på listen er sykdomsfrie, og ikke er i karantene eller isolasjon. Laget får da utlevert adgangsbånd og medaljer. Skjema ligger som en link til denne nyhetssaken og kan lastes ned. Totalantallet pr lag er endelig ved ankomst og det er ikke mulig å bytte navn på listen underveis i cupen.

Parkering og oppmøtested. Burger King Cup er bare mulig å få gjennomføre om man har avskilte anlegg som hver kan huse opptil 200 deltakere. Man skal derfor kun forholde seg til det anlegget dere skal spille på. Vi ber dere vennligst følge dette slik at vi ikke blander folk som skal på på de ulike anleggene

 • 7'er fotball på Utleira kunstgress. Parkering ved Utleirahallen. Sekretariatet er inne i Utleirahallen og inngangen til baneanlegget er gjennom hovedporten til Utleira Kunstgress 11'er bane der kampene skal spilles. Her kinner man også kioskområde.
 • 5'er fotball på Utleira Kunstgress: Parkering ved Utleira skole. I parkanlegget mellom Utleira Skole og Utleira Kunstgress finner man sekretariatet. Inngangen til baneanlegget er gjennom sluse ved sekretariatet. Eget kioskområde ved enden av banen..
 • 5'er fotball på Othilienborg-banen. Parkering ved Hoeggen og Steindal skole. Sekretariat finner du ved inngangen til Othilienborg-banen.


Oppmøtetid. Ingen lag slipper inn på banen mer enn 30 minutter før første kamp i kamppuljen. Alle personer fra forrige kampgruppe må forlate anlegget og vaktskifte må gjennomføres før nye lag får ankomme. Vi ser derfor ingen grunn til at lag møter opp mer enn 45 minutter før første kamp, for å samle troppen. Lagleder møter alene i sekretariat med utfyllt lagsliste ( se eget vedlegg) med kontaktinfo på spillere, ledere og foreldre/foresatte. NB! Alle lag vil få begrensning på antall personer de kan ha med totalt slik at vi ikke overstiger maksantallet for anlegget. Laget oppholder seg på utsiden av anlegget. (Husk 1 meters-regelen og at man ikke blander seg med andre lag)

Adgangsbånd og hånddesinfeksjon. Ved inngang til anlegget må alle vise adgangsbåndet. Alle skal benytte håndesinfeksjon ved ankomst og når man forlater anlegget. I tillegg til at hånddesinfeksjon skal benyttes før og etter toalettbesøk, samt før man spiser.

Kamptider: Alle kamper startes og stoppes felles via speaker for å sikre at vi unngår forsinkelser.

 • 3v3 12 minutter. 
 • 5ér 20 minutter. 
 • 7ér 20 minutter.  


Kampgjennomføring. Alle lag skal benytte hånddesinfeksjon før og etter alle kamper. Fair-play hilsen utføres uten kontakt.Alle baner har egen kampvert som følger opp dette. NB!  INGEN foreldre uten laglederfunksjon skal oppholde seg på kunstgresset. Publikumssonene er på tribune, asfalt og løpebane, på utsiden av kunstgresset.

Premieutdeling. Denne skjer internt i laget. Lagleder har mottatt premier ved adkomst.

Toaletter. Alle anlegg har egne toaletter

 • 7'er Utleira Kunstgress - Toaletter i Utleirahallen
 • 5'er Utleira Kunstgress - Toaletter i brakke ved banen.
 • 5'er Othilienborg-banen - Toaletter i tribuneanlegg
 • 3'er Othilienborg-banen - Toaletter i tribuneanlegg


Syke personer skal ikke slippes inn på området. Personer som blir syke under oppholdet må forlate arrangementet snarest.

Smittesporing: Alle skjema over besøkende oppbevares i 10 dager for eventuell smittesporing

Smittevernsansvarlige skal kontaktes ved sykdom. Smittevernsansvarlige er klubbens ansvarlige i forhold til evt smittesporing. 

 • Smittevernsansvarlig Othilienborg IL: Kai Åge Årseth, tlf 91138836
 • Smittevernsansvarlig Utleira IL: Pål Wahl tlf 93045500


Husk 1 meters avstand. Det er kun under kampsituasjoner det er fritak for denne regelen. Viktig at man holder mest mulig avstand der det er mulig.

Velkommen til Burger King Cup. Vi gleder oss veldig og heier på dere!