Viktig Turneringsinfo


Upplägg

Avprickning senast kl. 13.15. Lag som inte är på plats i tid kommer att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 24 mixedlag. Denna turnering är öppen för alla lag med tävlingslicens och för anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.


Anmälningsinformation

Anmälan är giltig först när hela betalningen är genomförd via Paypal senast 22.00 dagen efter sista anmälningsdatum. Om betalningen inte är gjord korrekt riskerar ni att mista er plats i turneringen. (OBS! Då det är först till kvarn är det tiden som står i anmälningslistan som gäller för att avgöra vilka som kommer med förutsatt att betalningen görs i tid. Vi går också på tid i en eventuell reservlista då turneringen blir full, alltså kan ett obetalt lag fortfarande komma med högst upp på reservlistan. Detta för att inte onödigt många lag ska ligga ute med pengar.)


Tävlingslicens

För att spela denna turnering krävs tävlingslicens. Licensen ingår i ditt medlemskap för GBC men du måste själv aktivera den för att kunna anmäla dig till tävlingen. Det gör du HÄR.


Tävlingsregler och bestämmelser

Nedan hittar du information från Svenska Volleybollförbundets så som tävlingsbestämmelser och regler.

Dokument Svensk Volleyboll


Medlemsförmåner

Då betalningslösningen via Paypal gör det svårt att köra medlemspriser bjuder vi istället alla medlemmar på en vegetarisk maträtt och dricka till maten (gäller ej juniorturneringar). Detta gäller medlemmar anmälda senast sista anmälningsdag kl. 23.59.

Har du allergier?

Numera är GBCs samtliga matlådor vegetariska, men har du några allergier mejla då till [email protected] senast sista anmälningsdag kl. 23.59 så ordnar vi ett alternativ åt dig.

Är du medlem i GBC men licensierad för en annan klubb?

Mejla [email protected] senast sista anmälan 23.59 om du vill ha mat då det inte framgår till restaurangpersonalen att du är medlem i GBC via anmälningslistan.


Övrigt

Ta gärna med hänglås, vi har skåp för förvaring av saker.

Det finns enklare mat till försäljning i baren. Kiosken öppen hela dagen. För mat i restaurangen, se Beach Cuisines meny och öppettider HÄR.


Boende

Vill du ha boende i samband med vår tävling? Ring 031-395 11 00 och använd kod BeachCenter när du bokar ditt boende på Kviberg park hotell som ligger vägg i vägg med oss.