Viktig turneringsinfo
VIKTIG TURNERINGSINFO


Upplägg
Avprickning senast kl. 10.30. Lag som inte är på plats i tid kommer att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 8 flick- respektive pojklag i resp. klass. Denna turnering är öppen för alla juniorer födda -02 och senare och för anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.

OBS! Om det är få lag anmälda till någon av klasserna är det möjligt att klasserna slås ihop så vi kan ta in fler lag i den andra klassen.


Anmälningsinformation
Anmälan är giltig först när hela betalningen är genomförd via Paypal senast 22.00 dagen efter sista anmälningsdatum. Om betalningen inte är gjord korrekt riskerar ni att mista er plats i turneringen. (OBS! Då det är först till kvarn är det tiden som står i anmälningslistan som gäller för att avgöra vilka som kommer med förutsatt att betalningen görs i tid. Vi går också på tid i en eventuell reservlista då turneringen blir full, alltså kan ett obetalt lag fortfarande komma med högst upp på reservlistan. Detta för att inte onödigt många lag ska ligga ute med pengar.)

För frågor och hjälp med anmälan mejla till [email protected]


Tävlingslicens
För att spela denna turnering krävs tävlingslicens. Licensen ingår i ditt medlemskap för GBC men du måste själv aktivera den för att kunna anmäla dig till tävlingen. Det gör du HÄR.


Tävlingsregler och bestämmelser
Nedan hittar du information från Svenska Volleybollförbundets såsom tävlingsbestämmelser och regler.


Övrigt
Ta gärna med hänglås, vi har skåp för förvaring av saker.

Det finns enklare mat till försäljning i baren. Kiosken öppen hela dagen. För mat i restaurangen, se Beach Cuisines meny och öppettider HÄR.

Boende
Vill du ha boende i samband med vår tävling? Ring 031-395 11 00 och använd kod BeachCenter när du bokar ditt boende på Kviberg park hotell som ligger vägg i vägg med oss.