Logo
Welcome to
Helgerød Cup 2021
June 12-13 Sandefjord
Velkommen til Helgerød Cup 2021
Deadline for registering teams: May 28, 2021
Sign up team
My teams 0
  • January 8, 2021 - Start of registration
  • May 28, 2021 - Referee registration deadline
  • May 28, 2021 - Last day to register your team
  • June 5, 2021 - Last day to order services
  • June 11, 2021 - Last day to register players
  • June 12, 2021 - Start date
  • June 13, 2021 - Last date
Generell informasjon

Hei. Velkommen til påmeldingssiden for Helgerød Cup 2021.

Etter fjorårets avlysning, har vi igjen gleden av å invitere dere til vår flotte cup i Sandefjord. Vi håper og tror at situasjonen i midten av juni er slik at årets cup kan la seg gjennomføre. Alle innbetalinger blir selvfølgelig refundert i sin helhet dersom det viser seg at det ikke vil være mulig å gjennomføre cupen.

Vi kan som alltid tilby flere flotte overnattingssteder. Flere av disse ligger nærmest i sjøkanten. Se vår hjemmeside for mer informasjon om overnattingsalternativer. Overnatting bestilles samtidig med påmelding av lag, eller i etterkant av påmelding ved å velge funksjonen "bestille tjenester". Overnatting via oss gjelder hovedsakelig for 2 netter, men det er mulighet for overnatting 1 natt på Helgerød skole.

Det er alltid svært stor pågang på overnattingsplasser, og det er begrenset kapasitet. Vi ønsker derfor å prioritere kapasiteten til flest mulig fotballspillende barn, og har derfor lagt begrensning på hvor mange personer som kan overnatte i tillegg til spillere og trenere. Ta gjerne kontakt ved spørsmål om dette. 

Vi tilbyr cup over 1 eller 2 dager etter eget ønske. Dette velges i påmeldingen. 

Under Helgerød Cup har vi kapasitet til ca. 120 lag. Antallet lag i hver klasse blir justert underveis med tanke på dette. Dersom en klasse er fullbooket blir nye lag plassert på venteliste. Dersom det blir ledig kapasitet grunnet færre påmeldte lag i andre klasser, kan noen klasser utvides. Ta kontakt ved spørsmål.


Epost: [email protected]

Nettside: www.helgerodcup.no


Vi håper dere ønsker å delta i årets Helgerød Cup.

 

Mvh

Helgerød IL

 

 

Referee registration