Informasjon om cupen

LYNGDAL CUP 6-9 ÅR

Lyngdal cup er en tradisjonsrik turnering som ble avholdt første gang i 1981. Cupen avholdes på et stadionanlegg av stor kvalitet. Alle aktiviteter skjer på stadion hvor det er tre store kunstgressbaner samt en egen fotballhall. Lyngdal Cup er en fotballfestival for gutter og jenter mellom 6-14 år, hvor vi lover opplevelser for livet! Nytt av året er at 6-9 åringer spiller turnering på torsdagen. 10-14 åringer spiller turnering fra fredag - søndag.

Vi har som må at Lyngdal cup skal være best på opplevelser for spillere, trenere og foreldre både på og utenfor banen i trygge, kompakte og varme omgivelser. Lyngdal Cup vil være en fest hvor opp mot 400 lag vil delta.

Cupen koster 300 kr pr spiller som inkluderer kamper, billetter til badeland og premiering.

Lenke til cupbrosjyre: http://www.lyngdalcup.no/media/1166/lyngdal-cup_2020.pdf

Lenke til cupens hjemmeside: http://www.lyngdalcup.no/

Lenke til promovideo for cupen: https://www.youtube.com/watch?v=Q2xFZrDNBjo

Lenke til informasjonsvideo om familiebyen Lyngdal: https://www.lyngdal.no/

Cup endringer i 2020!

I årets cup vil det være flere endringer med et forbedret kampprogram (tettere mellom kamper og flere kamper pr dag). Det vil også være flere fotballtivoliaktiviteter på cupen.

Alle lag får minimum 4 kamper, med 1x14 min i hver kamp.

Det spilles 3-er fotball for 6- og 7 åringer. Det spilles 5-er fotball for 8- og 9 åringer. Alle kampene får spilletiden 1x14 minutter.

Muligheter for overnatting og fotballcamp på onsdagen

Nytt i 2020 er at det er muligheter for overnatting rett ved Lyngdal Stadion. Det er tilgang til bruk av banene hele onsdagen. Tidligere landslagspiller og sportslig leder i Lyngdal IL, Jan Ove Pedersen, vil være tilstede å tilby tips, veiledninger og ha øvelsesgjennomganger om ønskelig. Prisen for overnatting er 300 kroner pr spiller/leder. Dette inkluderer kveldsmat og frokost.

Badeland

Alle deltakere får inkludert badelandsbilletter

Litt om cupen:

  • Gratis fotballtivoli på stadion, mange nye aktiviteter!
  • Skatepark på stadion.
  • Stor leke- og aktivitetsplass i sentrum (med gratis minigolf).
  • Gåavstand fra stadion til sentrum (kun 300 meter)!
  • Cupscene i sentrum, på scenen vil det bli forskjellige innslag fra torsdag – lørdag.
  • I Fibo (fotball) hallen på stadion vil det bli et stort diskotek på fredagskveld.
  • Billetter til Sørlandsbadet.
  • Et utall av bademuligheter inkludert noen av landsdelens flotteste badestrender ved sjøen, og flere andre badeplasser
  • Overnattingsmuligheter rett ved stadion for de som vil overnatte fra onsdag til torsdag. Muligheter for fotballtrening hele døgnet.


Påmelding til cupen skjer på denne nettsiden. Først må antall lag registreres, når det er kjent hvor mange spillere/ledere som skal delta på cupen, så registrerer dere antall spillere. For de som ønsker å delta på fotballcamp fra onsdagen, så må dere også velge dette. Se http://www.lyngdalcup.no/ for informasjon om de ulike kort. Valgmulighetene vil komme opp når dere skal registrere spillere/ledere.

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med turneringsleder Karl Igland på enten telefon: 901 09 337 eller mail: [email protected] Vi imøtekommer spesielle ønsker, ta kontakt for nærmere informasjon om ulike aktivitetstilbud under Lyngdal Cup.

Vi gleder oss til å se Deres lag på årets cup!!