Info om Anmälan

Anmälan till Mikasa Challenge 2019 ska vara inne 1 april.

Sena anmälningar tas emot mot en högre avgift till och med den 15 april

Lagen har möjlighet att ändra tex klasstillhörighet senast 15 april. 

Eventuella efteranmälningar tas lag emot i mån av plats. Läs om avbokning längre ner på sidan.

Anmälan ska för samtliga lag göras via det formulär som finns länkat längst ner på sidan.

Avgift

Anmälningsavgiften är endast 500 kronor per lag. Faktureras efter tävlingen.

Lag

Anmäler föreningen fler än ett lag i samma klass och nivå namnges lagen. Observera att föreningen ska stå med på alla lag. Internt kanske HVK funkar men när i stort sett hela landets alla lag är på plats är det kanske inte så många som vet vilken klubb som avses.

Ankomst

I samband med anmälan anger man en preliminär ankomsttid samt vilket transportmedel man kommer med. Även preliminär avresetid anges.

Avbokning

Vi hoppas att samtliga anmälda lag också kommer till spel (det går som bekant bra med tre spelare i lagen) men blir det avhopp så gäller följande.

Lagavgiften kommer inte att tas ut på lag som avbokas. 

Kost- och logipaketen kan avbokas utan att kostnader påförs fram till den 1 maj. Från och med 2 maj får klubbarna stå för de beställningar som är gjorda.

Anmäl laget!

Varje lag ska anmälas för sig. Likaså ska de beställningar som tillhör lagets spelare anmälas in på respektive lag och där kostbeställning ska specificeras. Superviktigt för att exempelvis logistiken runt matbeställningarna ska fungera. Observera att t-shirts för spelare är obligatoriskt varför anmälan inte kan genomföras utan att dessa är beställda.