Viktig! Korona usikkerhet

Mye er usikkert i disse tider. Slik det ser ut nå vil vi kunne arrangere Puma cup også i 2021. Vi har redusert antall lag i hver klasse i forhold til i fjor. Er vanskelig å si hvor mange lag vi kan få plass til.

Hvis ikke laget får plass, er det fullt mulig å sette seg på venteliste. Forhåpentligvis kommer mange på ventelisten til å få plass.

Vi ønsker plass til flest mulig lag, samtidig som alle regler rundt smittevern skal følges. Det vil nok bli justeringer underveis. Kan også være at klasser må bytte helg. Kan også bli aktuelt å stryke klasser. Håper alle har forståelse for at det kan komme justeringer, men vi vil informere fortløpende om endringer som kommer

Vi har ikke satt noe tak på antall lag fra hver klubb de enkelte klasser bortsett fra KM hvor det er to lag pr. klubb. Vi må ta et forbehold om at det kan bli justeringer på antall lag fra en klubb i enkelte klasser, dette for å kunne gi et tilbud til flest mulig klubber og for å kunne få til et best mulig kampoppsett. Så selv om antall lag i en klasse blir bekreftet ved påmelding, må vi ta et forbehold om at det kan komme justeringer.

Vi ønsker mest mulig forutsigbarhet, men må ta forbehold om det meste slik situasjonen er nå. Vi skal gjøre vårt ytterste for at det blir et best mulig tilbud til flest mulig. Hvordan det blir med tilskuere må vi komme tilbake til.