Logo
Welcome to

Tyresö Höstcup 2018

102 matches, 43 teams
October 13-14 Tyresö
Välkommen till Tyresö Höstcup 2018!
My teams 0
Matches 102
49 teams registered in 8 categories

Tyresö Höstcup 2018 is finished

43
participating teams
102
matches played
Klasser & anmälan
Regler
Så hittar du hit
Domare
Speldagar
Register Results

News

post image
Samlarbilder till alla spelare

Under Tyresö Höstcup ger vår sponsor Panini alla deltagare samlarbilder - håll utkik på plats på Tyresövallen efter dina kort!

post image
Välkommen att anmäla ditt lag till höstens skönaste turnering

Sedan många år arrangerar Tyresö FF en av höstens mest populära turneringar på konstgräsplaner i Tyresö. Turneringen vänder sig till lag av medel- och lättnivå och vi strävar efter att det ska spelas jämna och utvecklande matcher.


Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla ditt lag redan idag - klicka här!

post image
Tyresö Höstcup 2018

Tyresö Höstcup vänder sig till breddlag, s.k. utvecklingslag ska därför inte delta i just denna turnering. Det är heller inte ok att sådana lag anmäler sig i en äldre åldersklass. 


Det är svårt att veta vilken turnering man ska anmäla sitt lag till. Alla vill ju undvika att matcher är för ojämna men det är svårt att veta olika nivåer på förhand. Även dagsformen gör ju sitt till!


Tyresö Höstcup speglar verksamheten i Tyresö FF ganska väl och vänder sig till lag som bedriver en bred verksamhet och som är öppen för alla. Därför ska s.k. Utvecklingslag söka efter andra turneringar att delta i denna period.


Det brukar vara populärt för yngre utvecklingslag att anmäla sig till äldre klasser. Detta är inte okej i Tyresö Höstcup, hitta istället turneringar ämnade för er verksamhet.


Är du osäker på om Tyresö Höstcup är något för ditt lag är du välkommen att kontakta Tyresö FF, kontaktuppgifter hittar du här.