254 matches, 150 teams
April 25 - May 12 Bergen
Velkommen til MIL-CUP 2019
30.års jubileumscup
My registrations 0
Matches 254
149 teams registered in 16 categories
Turneringsreglement
Register Results
Generell informasjon

25.-28. April           6, 8 og 11 år

1. - 5. Mai             7, 9 og 10 år (Kortbane for de 9 års lagene som ønsker det)

9. - 12. Mai            12 og 13 år

 

Vårens vakreste eventyr arrangeres for 30. gang og går over tre helger i april og mai. Kampene spilles fredag - søndag, om nødvendig også onsdag/torsdag. Kamper i klassene for mini avvikles lørdag, søndag respektive cuphelger. Lag som skal spille på hel bane eller kortbane (2/3 lengde) kan oppleve kamper torsdag/fredag ettermiddag/kveld. Det tas så langt det lar seg gjøre hensyn til tilreisende lag og tidspunkt for kampavvikling i forhold til reise.

Turneringen er åpen for tilreisende lag fra hele landet. Dersom ditt lag kunne tenkt seg en Bergenstur på våren ta kontakt så finner vi overnattingstilbud til dere.

Cupen i år vil bli en storslagen 30. års jubileumsfeiring. Flotte premier til alle deltagere og masse overaskelser underveis i cupen! Vandrepokal i de 2 eldste klassene.

Alle spillere på lag fra 6 år til 11 år får gratis badebillett på Vannkanten

Nytt av året er at vi vil forsøke å nivåinndele lagene i de yngste klassene slik at vi får jevnest mulig kamper. Oppgi i kommentarfeltet ved påmelding hvilket nivå dere helst vil spille på, nivå A eller B for 10 og 11 åringene og øvd/uøvd for minilagene. For de to eldste klassene vil det være miks mellom nivå A og B lag. Ved stor nok påmelding i disse klassene vil vi forsøke å få til B-sluttspill - i tillegg til A-sluttspillet.

Håper vi ses i på MIL-Cup :-)