Welcome to

Våg Cup 2019

297 matches, 131 teams
May 24-26 Kristiansand
My registrations 0
Matches 297
131 teams registered in 20 categories
Bussrute
Vilkår og Reglement
Program
Register Results
Generell informasjon

Våg Cup er en kompakt turnering hvor vi legger opp til at lagene spiller mest mulig i samme hall. Vi har mulighet til å sette opp spilleplan slik at det er mulig å spille formiddagspuljer eller ettermiddagspuljer slik at man har tid til andre aktiviteter (Dyreparken, Høyt&Lavt etc.).

Våg Cup setter opp egne shuttlebusser som kan benyttes som transport mellom skoler / hotell og den / de hallene det spilles i for de som overnatter på skole eller hotell.

Turneringen gjennomføres med klasser som sesongen 2018/2019.

Det er A og B sluttpill i alle klasser fra J/G12 og oppover.

-> Spilletid fra J/G 14 og oppover er 2x13 minutter per kamp - alle andre klasser spiller 1x18 minutt.


******* Tilreisende lag, må løse ut minimum C-kort. ********

Articles

Overnatting Hotell

Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand ligger kun 80 meter fra gågaten Marken og 250 meter fra togstasjonen i Kristiansand sentrum, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi.

Alle rommene på Kristiansand Comfort Hotel har satellitt-TV og et flott bad. De fleste rommene har også et skrivebord og en lenestol.

Du blir servert frokostbuffé med økologiske alternativer hver morgen.

Sørlandets kunstmuseum ligger bare 200 meter fra hotellet, og du kan spasere til den livlige Fiskebrygga på under 10 minutter. Du kan leie sykkel på stedet. 

Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet i Kristiansand. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten.

Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 8,9 i score.

Adresse: Skippergata 7-9, 4612 Kristiansand

https://goo.gl/maps/hitiRCb7r1p

Busstransport

Mellom skolene i Vågsbygd –hotellet i Kristiansand sentrum og Hallene som benyttes på Lund har vi en egen bussrute for transport av tilreisende lag og ledere. Egen bussrute for turneringen finner dere i programmet Bussen har stopp for på og avstigning på disse stedene langs ruten. Det er merket med Cup skilt der hvor bussen stopper. Bussen går tilbake i samme trase.

  • Vågsbygdhallen -For Vågsbygdhallen, Vågsbygd skole, Fiskå skole og Vågsbygd samfunnshus
  • Karuss - For Karusshallen og karuss skole
  • Rutebilstasjonen / Sentrum - For gjester på Comfort hotell og de som vil ta seg en tur i sentrum mellom slagene.
  • Oddernes / Badminton - For Oddernes og badminton hallen.
  • Gimlehallen- For Gimlehallen


Generelt om kollektivtransport

For de som ønsker å besøke dyreparken eller shopping på sørlandssenteret er det mulig å komme direkte fra skolene i Vågsbygd og ut til sørlandsenteret / dyreparken . Gå på Bussrute M1 ved Vågsbygd senter og sitt på til Sørlandssenteret og endestasjon ved Dyreparken/ IKEA. Bussrute M1 går også innom Universitetet (Gimlehallen på tur og retur). Lenke til rute info for rute M1 finner dere her

NB ! Buss transport med rutebuss må dekkes av den enkelte.

Overnatting skole

De som skal bo på skole skal overnatte på skoler i Vågsbygd.

Informasjon om overnatting på skoler og hvilke haller som benyttes i turneringen finner dere på hjemmesiden til cupen www.vagcup.no.

Våg Cup benytter haller i Vågsbygd—og på Lund for avvikling av turneringen. Klasser og puljer spiller stort sett i samme hall eller i en hall innenfor gåavstand gjennom puljespillet lørdag. Sluttspillet søndag avsluttes med finaler for alle klasser i Gimlehallen. Premieutdeling til finale lagene blir gjennomført umiddelbart etter ferdigspilt finale på kamp banen.

Dusjanlegget i samfunnshuset er åpent for ledere / trenere fra kl. 06:30 Lør/søndag morgen. På Lørdagskveld er det anledning til å benytte dusjanlegget i Vågsbygdhallen frem til kl. 20:00.

For de under 12 som spiller aktivitets serie er det min. 2 kamper lørdag og 2 kamper søndag .Etter siste kamp søndag er det utdeling av deltager medalje til spillerne.

Hvis dere kommer vest fra er kjøreruten til skolene her:

Vågsbygd skole: Veibeskrivelse

Fiskå Skole / Vågsbygd Samfunnshus / Karuss skole : Veibeskrivelse

Hvis dere kommer Øst fra er kjøreruten til skolene her:

Vågsbygd skole : Veibeskrivelse

Fiskå Skole / Vågsbygd Samfunnshus / karuss skole: Veibeskrivelse