Velkommen til påmeldingssiden for Sør Cup Mini 2017.

Sør Cup Mini er et tilbud for lag i klassene 7-10 år fra Agder Fotballkrets. Lagene spiller 3 kamper a 2 x 10 minutter i løpet av 4-5 ettermiddagstimer torsdag 22. juni. Samtlige spillere blir premiert med en flott gullmedalje som blir utdelt på en medaljeseremoni etter lagets siste kamp.

Hvis dere heller ønsker å melde på lag i ordinær Sør Cup (5 kamper a 2 x 15 minutter i løpet av en hverdag og en helgedag), må denne påmeldingsmodulen benyttes.

NB! Hvis dere er usikre på antall C-kort, registrer et ca. antall. Vi gjør oppmerksom på at man må melde på hvert lag innenfor hver klubb og ikke bare klubben selv. Hvis ikke dette gjøres vil påmeldingen være ugyldig.

Påmeldingsavgift, inkluderer hvitt armbånd (C-kort), t-skjorte og aktiviteter.
kr. 2000,- per lag.

Frister:
Påmeldingsfrist: 1. mai 2017

Betalingsfrist påmeldingsavgift: 5. mai 2017

Frist for å registrere spillere: 21. juni 2017

Betalingsopplysninger:
Alle innbetalinger må betales til kontonummer 3000 22 00100. På alle innbetalinger til Sør Cup må følgende føres på: Lagnavn, årsklasse og antall C-kort. Eksempel: Start, G10, 10 C-kort.

Lagene kan selv velge å skrive ut fakturaer direkte fra påmeldingsmodulen. Skrives det ut fakturaer må fakturanummer føres på innbetalingen, sammen med opplysninger om laget. Det kan også innbetales uten at det skrives ut fakturaer.

Lagene mottar i tillegg en mail med bekreftelse for påmelding, link til fakturaene og en link for pålogging i påmeldingsmodulen.

Ta kontakt med 992 11338 eller paul@sorcup.no hvis problemer med påmelding.

  • Beklager. Påmeldingsfrist er utløpt.

Har du allerede meldt på lag?

Klikk Logg inn for å endre / se dine påmeldte lag: Logg inn