Kampreglement og praktiske opplysninger Bygg & Shippingcup 2023
Sekreteriat
Sekreteriatet finner dere ved inngangen til banen. Alle lag må hente og fylle ut deltakerskjema i serkreteriatet i hallen. Skjema må være utfylt senest 15 minutter før man spiller første kamp.

Premiering
Det er en vandrepokal til det vinnende laget i både Bygg- og Shippingcup. Det blir også pokal til lag nr 1 og 2 i sluttspillet. Premieutdeling finner sted like etter finalen.

Garderobe
La aldri verdisaker ligge igjen i garderoben. Arrangørene er ikke ansvarlig for det som oppbevares i garderoben.

Kiosk
Det blir salg av mat og drikke i kiosken. Det er ikke tillatt å ta mat og drikke ut på banen. Betaling med vipps.

Parkering
Det er egen parkeringsplass knyttet til anlegget. Vær obs på at parkering må betales på automaten på området. Dersom der er fullt, er det 3 timers gratis parkering på Horisont og Åsane Senter

Kampreglement
Kampene spiller 1 x 20 minutter. Det er 7 spillere på hvert lag på banen inklusiv keeper. Det kan benyttes ubegrenset antall innbyttere, og innbytte kan foregå mens ballen er i spill.

Signal for start og slutt av kampene gis fra speaker, slik at alle kamper starter og slutter til samme tid. Det tillegges ikke tid for eventuelle skader eller avbrudd i spillet. Lagene møter mved banen senest 5 minutter før kampstart.

Lag som står først oppført starter med ballen. Ved samme farge på draktene spiller hjemmelag med vester.

Går ballen utover sidelinjen blir det innspark ( ikke kast)

Ved dødball skal ballen settes i gang fra keeper ved utkast ( ikke spark).

Utvist spiller eller spiller med 2 advarsler totalt i turneringen må stå over en kamp.

Dersom lag trekker seg før turneringens start, spiller øvrige kamper ihht oppsett. Dersom lag ikke møtes presis til kampstart får motstander 3 poeng og resultatet settes til 3 - 0.

Kåring av vinner
Ved uavgjord resultat i kamper i sluttspillet avgjøres kampen ved straffesparkkonkurranse med 3 straffer.
Ved uavgjort resultat i finale avgjøres kampen med 5 minutter sudden death. Deretter straffesparkkonkurranse dersom resultatet fremdeles er uavgjort.

Protest
En protest må være levert skriftlig i sekreteriatet senest 15 minutter etter at kampen er ferdig spilt. Protestgebyr 250 kroner. Det lag som ønsker å nedlegge protest pålegges å varsle dommer og motsander umiddelbart. Protesten avgjøres av en jury som oppnevnes av turneringsledelsen.

Forøvrig gjelder NFFs reglement for 7-er fotball.