Welcome to

Flatebycup 2023

98 matches, 44 teams
September 1-3 Flateby- og Enebakkhallen
My registrations 0
Matches 98
44 teams registered in 6 categories

Flatebycup 2023 is finished

44
teams
98
matches played
1906
goals scored

Results from the finals

Choose layout:
 • Sun
  3.Sep
  18:00
  J 2010 - Jenter født 2010
  Finale
  Logo
  Gjerdrum IL
  Logo
  Årvoll hvit
  16
  13
 • Sun
  3.Sep
  20:00
  J 2008 - Jenter født 2008
  Finale
  Logo
  Teie HK
  Logo
  Eidsvold IF
  21
  15
 • Sun
  3.Sep
  12:40
  J 2009 - Jenter født 2009
  Finale
  Logo
  Hvam IL
  Logo
  Teie HK
  11
  18
 • Sun
  3.Sep
  17:20
  J 2010 - Jenter født 2010
  B - Finale
  Logo
  Rælingen HK - Rød
  Logo
  Årvoll rød
  11
  10
 • Sun
  3.Sep
  19:20
  J 2008 - Jenter født 2008
  B - Finale
  Logo
  Torp IF
  Logo
  Langhus IL
  19
  12
Dommere
Turneringsregler
Register Results

Articles 5

Evaluering av Flatebycup
Takk for at dere besøkte oss på Flatebycup 2023! Vi håper at dere hadde det fint hos oss, både sportslig og utenfor banen. Vi ønsker å forbedre oss og setter derfor pris på tilbakemelding fra dere (gjelder både om dere er spillere, lagledelse, dommere eller publikum etc). 

Lenke: https://forms.office.com/e/aUUwLJgH9N
Flatebycup 2023 er over - vi sees om et år!
Mange kamper og et uendelig antall gode prestasjoner og vaffelplater senere, er nå Flatebycup 2023 ferdig spilt for denne gang. Slitne, men veldig fornøyde, takker vi alle lagene for at dere har bidratt til herlige presentasjoner og i tillegg alle andre besøkende for en fantastisk stemning i hallen. 

I løpet av helgen har vi hatt et godt besøk i hallene våre, både av spillere og lagledelse, men også andre tilskuere som har kommet innom for å oppleve håndball og god stemning i hallen, gjerne med en kopp kaffe og en vaffel i hånden.

Vi ønsker spesielt å takke alle lagene som har vært hos oss og ikke minst klassevinnerne våre: 

 • Klasse J2010:   
  • Vinner: Gjerdrum IL
  • Andreplass: Årvold hvit
 • Klasse J2009:    
  • Vinner: Teie HK
  • Andreplass: Hvam IL
 • Klasse J2008:  
  • Vinner: Teie HK
  • Andreplass: Eidsvold IF
 
Gjerdrum, vinner i klassen J2010
Teie, vinner i klassen J2009
Teie, vinner i klassen J2008

Vi håper å se dere alle sammen neste år på Flatebycup 2024! 
Det nærmer seg Flatebycup – det er til helgen det skjer!
Det nærmer seg Flatebycup nå og vi gleder oss til å se dere alle! Vi har noen praktiske opplysninger vi tenker det er greit å dele med dere i forkant av turneringen;

Turneringen gjennomføres i to haller, Flatebyhallen og Enebakkhallen. De yngre lagene gjennomfører alle sine kamper i én hall, mens de eldre lagene må regne med spill i begge haller. Dere må regne med omkring 10 minutter kjøretid mellom hallene. Turneringen gjennomføres på tre dekker, der dekke 1 og 2 ligger i Flatebyhallen, mens dekke 3 er i Enebakkhallen.

Kampoppsettet ligger på Profixio, se denne lenken: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2023/categories 

Når lagene møter til første kamp ber vi om at dere først sjekker inn i hovedsekretariatet i Flatebyhallen eller sekretariatet i Enebakkhallen. Vi får da oversikt over at dere har ankommet og vi verifiserer at påmeldingsavgiften er betalt og spillerlistene lagt inn. Vi ber om at alle lag legger inn sine spillerlister i Profixio før ankomst til hallen.

Det er begrenset garderobe-kapasitet i begge haller. Det vil ikke være dedikerte garderober til hvert lag, men det vil være første-mann-til-mølla som gjelder. Vi ber om at alle lag tar med seg sitt utstyr ut av garderoben når dere er ferdig. 

Det vil være kafe i begge haller hele helgen. 

Til slutt: Spesielt til dere som kommer sørfra kan det for øvrig være en god ide og sjekke fremkommeligheten på veiene - også Enebakk har merket ekstrem-været i det siste.

Vi gleder oss til å se dere!
Kampoppsettet er publisert!
 
Da er kampoppsettet publisert for Flatebycup 2023! Vær oppmerksomme på at det kan komme endringer på kampoppsettet. Kampoppsettet ligger ute på Profixio: https://www.profixio.com/app/flatebycup-2023/categories


J2012

Lagene er delt i to puljer der alle lag skal spille fire kamper. Alle kamper spilles i Flatebyhallen, lørdag 02.09.


J2011

Lagene er delt i to puljer der alle lag skal spille fire kamper. Den ene puljen gjennomfører alle sine kamper i Flatebyhallen, mens andre puljen gjennomfører sine kamper i Enebakkhallen. Alle kamper gjennomføres søndag 03.09. 


J2010, J2009 og J2008

De innledende kampene i klassene spilles fredag 01.09 og lørdag 02.09. Det vil gå kamper både i Flatebyhallen og Enebakkhallen. Hallene ligger nær hverandre, men lagene må beregne omkring 10 minutters kjøretid. Det skal i tillegg spilles sluttspill for klassene. Alle sluttspillkamper går i Flatebyhallen, søndag 3. september.  


Lag på venteliste

Vi har flere lag på venteliste til turneringen. Turneringen er nå fulltegnet, men vi vil komme tilbake til lagene det gjelder dersom vi har lag som trekker seg frem til turneringen. 

Påmeldingsfristen nærmer seg!
Påmeldingsfristen for Flatebycup nærmer seg raskt (den er 1. august). Vi er svært glade for den store interessen for turneringen vår, de fleste klasser allerede fulltegnet og vi har flere lag på venteliste. 

Vi har imidlertid fortsatt noen plasser igjen i klassen J2009. Dersom det er lag som er interessert i å delta (eller dere kjenner til noen) oppfordrer vi dere til å melde dere på.

På grunn av for liten påmelding i klassen G2011 har vi besluttet å ikke tilby spill i denne klassen. De lag som dette gjelder er varslet om dette. 

Samtidig betyr dette at vi kan øke antall lag i noen av de andre klassene. Vi arbeider nå med hvilke klasser dette vil gjelde og kommer tilbake til de av dere som står på venteliste med om informasjon dette relativt raskt!