Welcome to

Flint Tønsberg Cup 2021

109 matches, 52 teams
September 3-5 Tønsberg
My registrations 0
Matches 109
53 teams registered in 23 categories
Generell informasjon
Flint Tønsberg Håndball AL er en av de store håndballklubbene i Norge som satser både på breddehåndball og elitehåndball. For åttende gang i historien har Flint Håndball AL gleden av å invitere til en innendørs håndballturnering på håndballdekke for aldersbestemte klasser

Vi satser på at vi kan arrangere Flint Tønsberg cup i år. Denne gang i ny storstue: Vår nye Flinthall (Rema 1000 Arena) er klar til cup, flott plassert ved Slagenhallen. 

Vi håper at akkurat ditt lag vil være med på å gjenskape den gode stemningen fra tidligere år, og vi gleder oss like mye som deg til ny vennskapelig dyst og sosialt samvær. Hjelp oss gjerne med å spre det glade budskap.

(Om det ikke skulle bli cup på grunn av koronaen, så refunderes selvfølgelig påmeldingsavgiften.)

Vi tilbyr turnering for gutter og jenter i alderen 6-16 år. I vår turnering spilles alle kamper innendørs i ulike haller i nærområdet. Det er korte avstander mellom hallene og skolene.

Sammen vil vi skape en helg med gode håndballopplevelser, mye glede, fellesskapsopplevelser, mange smil og sikkert noen tårer. Vi vil være en cup som er oversiktlig og hyggelig, og med gode sportslige utfordringer. Velkommen til Tønsberg og en opplevelsesrik turnering. Vi gleder oss!
Register Results