Anmälningsinformation
Anmälningsinformation Challenger

Tekniskt möte utgår så läs noga igenom informationen nedan och den information som skickas ut till lagledaren någon dag innan turneringen. Avprickningstiden 11.15 blir därmed extra viktig. Matchstart 11.30.

Upplägg
Avprickning senast kl. 11.15. Lag som inte är på plats i tid kommer att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 10 minuter innan avprickning. De 12 högst rankade herr- resp. damlag får plats i turneringen.

Anmälningsinformation
Anmälan är giltig först när hela betalningen är genomförd via Paypal senast 22.00 dagen efter sista anmälningsdatum. Om betalningen inte är gjord korrekt riskerar ni att mista er plats i turneringen.

Ansökan om Wild Card görs HÄR.

Prispengar
I denna tävling utgår prispengar enligt följande:

1:a 1000 kr/lag
2:a 500 kr/lag

Tävlingslicens
För att spela denna turnering krävs tävlingslicens. Licensen ingår i ditt medlemskap för GBC men du måste själv aktivera den för att kunna anmäla dig till tävlingen. Det gör du HÄR.

Tävlingsregler och bestämmelser
Nedan hittar du information från Svenska Volleybollförbundets såsom tävlingsbestämmelser och regler.

Mat
Om du är medlem i GBC bjuder vi på en vegetarisk maträtt och dricka till maten (gäller ej juniorturneringar). Detta gäller lag/spelare anmälda innan sista anmälningsdag kl. 23.59.

Har du allergier eller är licensierad för annan klubb? Skriv med detta i kommentarsfältet i anmälan.

Det finns enklare mat till försäljning i baren. Kiosken öppen hela dagen. För mat i restaurangen, se Beach Cuisines meny och öppettider HÄR.

Övrigt
Ta gärna med hänglås, vi har skåp för förvaring av saker.

Vill du ha boende i samband med vår tävling? Ring 031-395 11 00 och använd kod BeachCenter när du bokar ditt boende på Kviberg park hotell som ligger vägg i vägg med oss.