Anmälningsinformation
 

ANMÄLNINGSINFORMATION

 
Antal lag
Vi har plats för 16 dam- respektive herrlag. Denna turnering är öppen för alla lag med max 40 poäng  och för anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med. 

Anmälan
Anmälan är giltig först när hela betalningen är genomförd via kort eller Swish senast 22.00 dagen efter sista anmälningsdatum. Om betalningen inte är gjord korrekt riskerar ni att mista er plats i turneringen. (OBS! Då det är först till kvarn är det tiden som står i anmälningslistan som gäller för att avgöra vilka som kommer med förutsatt att betalningen görs i tid. Vi går också på tid i en eventuell reservlista då turneringen blir full, alltså kan ett obetalt lag fortfarande komma med högst upp på reservlistan. Detta för att inte onödigt många lag ska ligga ute med pengar.)

Tävlingslicens
För att spela denna turnering krävs tävlingslicens. Licensen ingår i ditt medlemskap för GBC men du måste själv aktivera den för att kunna anmäla dig till tävlingen. Det gör du HÄR.

Partnerbyten och reserver
Partnerbyten måste göras absolut senast 16.00 dagen innan turneringen. Du som står på reservlista kommer att kontaktas i turordning om vi får ett avhopp i turneringen. Är du sugen på att spela gäller det därför att vara anträffbar. Ju närmare inpå turneringen desto snabbare svar behöver vi. När det gäller avhopp som sker samma dag som turneringen spelas så har vi generellt inte möjlighet att ta in reserver senare än kl. 09.00. Om ett avhopp sker efter denna tidpunkt så kommer vi inte att kunna ta in något reservlag.