Welcome to

HVBR - RM U15 Hordaland

25 matches, 11 teams
January 28-29 Arr. Sveio
VIGDARTUN, SVEIO
My registrations 0
Matches 25
11 teams registered in 2 categories

HVBR - RM U15 Hordaland is finished

11
teams
25
matches played

Results from the finals

Referees 1
Register Results

Articles

VELKOMMEN TIL TURNERING
Kampoppsettet er publisert!

Alle lag får minimum 4 kamper.
U15 Jenter spiller alle sine kamper lørdag, og guttene spiller kun søndag.

Jentene sine puljekamper starter med 5-5 i poeng hvert sett, resten av kampene spilles fult ut.  Lagene skal dømme hverandre - ta med fløyte!
Noter også at guttelagene skal dømme på to baner samtidig. 

FORSINKELSER
Ved forsinkelser, vil det være maks 10 minutter fra kamp er ferdig til ny kamp skal starte. Lagene er selv ansvarlig for å være klar til å kamp og ha oppvarming utenfor banen. Vil begge lag gå på nett de 10 minuttene som man har til disposisjon kan man det, men velger et av lagene annen balloppvarming på banen så følges det.   

DØMMING
Lagene blir satt opp til å dømme hverandre - husk egen dommerfløyte!
Det vil forekomme at lag må dømme før sin egen kamp, de lagene det gjelder vil likevel ikke få lenger tid til oppvarming ved forsinkelse enn de to minuttene. Vi oppfordrer lagledelse til å hjelpe med dømming slik at spillerne får bedre start på kampen med god oppvarming og riktig forberedelser.
HUSK! Det er også mulig å ha med sin egen dommer. Husk at ungdomsdommerne får betalt pr. kamp direkte av arrangør.

REGLEMENTET
I denne turneringen er det NM/RM reglement som gjelder. Lagene MÅ til enhvertid ha 6 spillere på banen, det er IKKE lov å spille med overårige spillere, og det er kun spillere som representerer sin moderklubb som kan delta, er noen av reglene som er justert i dette reglementet. Selv om det er lov i Serierundene skal man i RM kun bytte ved offisielle bytter og følge spillereglene rundt dette.

REGISTRER SPILLERNE FØR TURNERINGEN
Registrer alle spillerene med minimum navn og fødselsår (helst også draktnr) også registrer lagledelse ved trener/lagledere med tlf. her i profixio. Dette gjøres i forkant av turneringen, frist fredag 27.01 kl 23:59.

VED ANKOMST

Meld fra i sekretariatet til arrangør at dere er ankommet, og lever inn lisensoversikt som viser at alle spillere som skal brukes på kamp har lisens og klubbtilhørighet i orden.
Når turneringen er ferdig for laget, sjekk med sekretariatet at det ikke er flere dommeroppgaver før dere reiser hjem.

KAMPSKJEMA
Det brukes vanlig kampskjema, og vi legger til grunn at alle lag har spillere og trenere/lagledere som kan fylle ut dette kampskjemaet skikkelig.
Før HVER kamp skal alle spillerne som skal spille den KAMPEN føres på kampskjema med riktig draktnr og riktig liberospillere.

#FAIRPLAY
I en lagidrett som VOLLEYBALL har vi en gylden mulighet til å forme ungdommene våre til å bli en best mulig utgave av seg selv. For å få til dette er det viktig at dere voksne stiller krav til dem. NVBF har laget en plakat, «Fair Play – Volleyball Way». P

En annen ting som er viktig å minne spillerne på under en turnering, er at det skal se ryddig ut på tribune og i garderober etter at laget vårt har vært der.

KIOSK
Arrangør vil ha kiosk med et variert innhold - velkommen til å benytte dere av kiosken!

LYKKE TIL!

#FairPlay
#volleyballglede 


STREAMING IKKE TILLATT!
Det er ikke tillatt å filme eller streame på NVBFs breddearrangement!

Dette gjelder mini, teen, U15, U17 og U19 arrangement. 

Med filming menes følgende: 
* Fastmontert kamera som streamer!
* Telefon/ kamera som filmer, streamer, gjelder også små filmsnutter via f.eks snapchat!
Uansett om det er arrangør, klubb, trener, foresatte eller andre publikummere 
ENDRING DAGER
Det er etter vurdering og tilbakemelding gjort endringer i RM. Det blir en-dags turnering i denne klassen, og fordelingen er slik.

U15 JENTER - LØRDAG

U15 GUTTER - SØNDAG

Dere må regne med lang dag, og mange kamper!