Welcome to

HVBR - U17 Serierunde #02, lørdag

45 matches, 22 teams
November 19 Arr. Sotra VBK
SOTRA ARENA
My registrations 0
Matches 45
22 teams registered in 2 categories

HVBR - U17 Serierunde #02, lørdag is finished

22
teams
45
matches played

Results from the finals

Choose layout:
Referees 1
Register Results

Articles

VELKOMMEN TIL TURNERING
Velkommen til turnering!

KAMPOPPSETT
Det er 9 guttelag som deltar, alle lag får 2 puljekamper og 2-3 kamper i sluttspillet. 

I jenteklassen er de 5 lagene med best resultat fra Serierunde #01 plassert i 1. divisjon og spiller enkel serie mot hverandre. Det vil si at det blir fire kamper til hvert lag og at laget som dømmer skal dømme på 2 baner. Det er holdt av 75 min mellom hver kamp, så det skal gi rom for litt pause og oppvarming til alle lag. Det vil være to lag som spiller fire kamper på rad (de som starter å dømme og de som dømmer siste kamp), skulle det blir jevne og lange kamper, så må det tas hensyn og evt forskyve start neste kamp.  
 
Resten av jentelagene spiller i 2. divisjon med 3 kamper i puljespill og 1 plasseringskamp utifra puljeplassering. 
 
VED FORSINKELSER
Det er maks 10. minutter fra en kamp slutter til neste kamp starter ved forsinkelser, om laget som dømmer skal spille neste kamp. Er det to lag uten dommeroppgaver som har forsinket, så skal de være klar til kampstart seinest 5 minutter etter forrige kamp sluttet. Lagene kan selv velge om de skal ha nettoppvarming eller bruke tiden på å varme opp med eller uten ball. 

NB! Arrangør kan velge å justere kamplengde til f.eks at settene starter med 5-5 eller mer ved forsinkelser på en eller flere kamper. Dette skal da avklares i forkant av kampstart med dommer og kapteiner.  

FORBEREDELSE FØR SERIERUNDE 
Alle spillere skal ha betalt lisens, klubbene ved lagleder er ansvarlig for at spillerne har overgang i orden, er registrert som volleyballspiller i korrekt klubb og har betalt lisens. Oversikt fra SportsAdmin skriver ut og leveres i sekretariatet. I tillegg skal alle spillerne være registrer inn i profixio med minimum fornavn, etternavn og fødselsår. 
 
DØMMING 
Lagene skal dømme de kampene de er satt opp på, med minimum 1. dommer, 2. dommer og sekretariat. Er det ungdomsdommere tilstede kan de velge å være 1. eller 2. dommer når det passer dem.  
 
KAMPSKJEMA 
I U17 er standard kampskjema som skal brukes, det er fortsatt mange spillere etc. som ikke kan dette. Det gjennomføres jevnlig kurs som man kan melde seg på evt. kan klubbene arrangere kurs i egen regi, så det er ingen unnskyldning og ikke kunne! 
 
KIOSK 
Sotra VBK ønsker alle deres lag, spillere og gjester velkommen i kiosken. 

#FairPlay 
#FairPlay
I en lagidrett som VOLLEYBALL har vi en gylden mulighet til å forme ungdommene våre til å bli en best mulig utgave av seg selv. For å få til dette er det viktig at dere voksne stiller krav til dem. NVBF har laget en plakat, «Fair Play – Volleyball Way». Plakaten inneholder påminnelser om hvordan vi vil ha det sammen på turneringer. Både lagledere, spillere og supportere kan med fordel påminne seg selv og hverandre om dette viktigte budskapet. 

En annen ting som er viktig å minne spillerne på under en turnering, er at det skal se ryddig ut på tribune og i garderober etter at laget vårt har vært der. Søppel skal i søppelbøtter og klærne våre skal være samlet i baggen.  Det er flott om dere for eksempel gir kapteinen ansvar for å passe på at alle på laget husker dette. 
STREAMING IKKE TILLATT
Det er ikke tillatt å filme eller streame på NVBFs breddearrangement!

Dette gjelder mini, teen, U15, U17 og U19 arrangement. 

Med filming menes følgende: 
* Fastmontert kamera som streamer!
* Telefon/ kamera som filmer, streamer, gjelder også små filmsnutter via f.eks snapchat!
Uansett om det er arrangør, klubb, trener, foresatte eller andre publikummere