post image
Köp biljett till finalhelgen
Helgbiljett - släpps måndag 25/3 kl. 10.00
Endagarsbiljett - släpps måndag 22/4 kl. 10.00

Det släpps nya biljetter inför endagarsförsäljningen så de kommer inte ta slut i samband med helgbiljettsförsäljningen.

Biljettpriser 2024
Helgpassbiljett: 170 kr*

*exklusive serviceavgift

Barn 0-6 år går in gratis. Biljett behöver dock beställas. Detta görs på samma ställe som övriga biljetter.

Ledsagare går in gratis.

Väskförbud
Observera att det råder väskförbud för besökare på arrangemanget. Med anledning av myndighetsbeslut om är det inte tillåtet att ta med väskor in på denna offentliga tillställning. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras innan besökaren går in på tillställningen. https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

Undantag
Ackrediterade lag, deltagare, domare, funktionärer, volontärer och övriga som jobbar med arrangemanget omfattas inte av väskförbudet. Detta innebär att de här kategorierna måste använda sig av spelaringången under hela finalspelet. Volontärer i den publika entrén har inte tillstånd att släppa in några väskor.

Finalspelet i USM spelas i sex moderna handbollshallar i IFU Arena i Uppsala.

IFU Arena är en kontantfri arena och vi accepterar kort- och swishbetalning.

OBS! Biljetten gäller för alla spelplatser i mån av plats. Observera att matcherna spelas i olika hallar och det går inte att i förväg förutse vilka matcher som kommer dra mest publik. Arrangören förbehåller sig rätten att neka publik av säkerhetsskäl om antalet insläppta personer överstiger den aktuella hallens publikkapacitet.

Köpt biljett återlöses inte och kan inte bytas mot annan biljett.