Information till spelare

SBT 4-star i Ljungby


Ljungby Volley tillsammans med vår huvudsponsor Ljungby Kommun är glada och stolta över att få anordna den första 4-stjärniga utomhusturneringen för säsongen. Känn er varmt välkomna att besöka Ljungby Beach Arena, som ligger inbäddat kring Kronoskogens Naturreservat. Nedan följer viktig information till er spelare, läs noga igenom hela texten.

Parkering
Fritidsvägen 3, 341 40 Ljungby
All parkering sker vid Sunnerbohallen. Gratis parkering och endast 3 minuters gångväg till Arenan.

Inskrivning
Ingen inskrivning på plats, alla spelare ansvarar själva för att hålla koll på spelschemat när man spelar/dömer.

Tävlingsinformation
16-lags turnering med modifierat gruppsel, inget tekniskt möte så se till att ha koll i profixio när ni spelar och dömer

Domare och protokoll
Under lördagen dömer spelarna själva. Vinnaren krattar banorna.
Söndag är det tillsatta domare och sekretariat.

Beachlive & Stream
Beachlive kommer användas som protokollföring
Volleykanalen kommer streama från samtliga 4 banor under helgen, gå in och prenumerera. Ställ in påminnelse, meddela era nära och kära som inte kan vara på plats.

Höja och sänka nät
Justering utav näthöjd görs i samråd med tävlingsledningen.

Spelartält & Omklädningsrum
Spelarna kommer få tillgång till ett eget tält på området under hela helgen. Där kommer ni kunna lägga in era väskor, ladda mobiltelefonen, vila, umgås, byta om med mera. Tänk på att inte lämna kvar värdesaker när ni inte är i tältet.
När ni kommer till området på lördagen innan tävlingsstart så kommer det finnas en goodiebag per lag att hämta ut i tältet. Ni som beställt mat under helgen kommer få era matkuponger i påsen.
Behöver ni tillgång till dusch så kommer Sunnerbohallen hålla öppet lite längre. Vi kommer dock dela omklädningsrummen med Ljungby Friidrott som också har tävling samma helg. Toalett finns i vår klubbstuga i närheten utav området. En toalett i källaren och en uppe i klubbstugan, vi önskar att spelare använder den i källaren.

Kiosk
Det kommer finnas kiosk/cafe på området. Där kommer finnas kaffe/kaka, läsk/energidryck, glass, godis och snacks. Swishkiosk!

Fotograf
Fotograf kommer att finnas på plats. Ni ger ert godkännande att vara med på bild om ni inte anger något annat. Hör av er till [email protected] om ni inte önskar vara med på bild. 

Kontaktpersoner
Projektledare: Anders Johansson, 072-5667133
Tävlingsledare: Sofie Bringmyr, 070-5480889