post image
Gro Hammerseng-Edin kjem til Møre Handballdraum-Cup 7-9. juni
Gro Hammerseng-Edin er ein handballspelar som dei fleste sportsinteresserte i Noreg har eit nært forhold til. Ho har hatt ei strålande karriere på både klubbnivå og på landslaget. Som ein sentral spelar har ho vunne mange prisar og titlar. Ho spelte for klubbar som Larvik HK og FC Midtjylland og var ein nøkkelspelar for det norske landslaget gjennom mange år.

Hammerseng-Edin har vunne ein mengd med meisterskap, med totalt 7 medaljar i inernasjonale meisterskap for landslaget, inkludert EM-gull og OL-gull. I tillegg har ho som klubbspelar vore med på å vinne fleire titlar for ulike lag.

Gro var ein del av det norske laget som var kjent for si dominans i internasjonal handball gjennom fleire år. Hennar tekniske ferdigheiter, leiarevner og målteft har gjort ho til ein legende i handballverda.

Siden 2021 har Gro Hammerseng-Edin vært trener for jentelandslaget.

"Ambisjonen hennes er å inspirere til at enda flere innser at det ligger enorm kraft i å trene opp den enkeltes evne til å ta ansvar for egen utvikling. Samtidig som Gro er enormt opptatt av å spre lagspiller-mentalitet inn i så mange miljøer som mulig. Vi tør mer, vi får brukt mer av kapasiteten vår og vi har det mer gøy når vi er en del av et trygt felleskap."