Welcome to

NannestadCup 2022

182 matches, 87 teams
June 10-12 Nannestad
Velkommen til Nannestad Cup. Som tidligere år, så blir cup'en arrangert samtidig som Nannestadfestivalen. Så her er det mye moro for liten og stor og muligheter for en morsom opplevelse for hele familien. Det blir stand's med diverse salg og utstillinger i hele sentrumsområdet. Tivoli, Skumparty, Hoppeslott og underholdning fra scenen med mange fine innslag. Kort vei til alle aktiviteter med alt innenfor gangavstang
My registrations 0
Matches 182
91 teams registered in 27 categories

NannestadCup 2022 is finished

87
teams
182
matches played
1248
goals scored
Fra Banens Beste i Nannestad Cup 2012, til Årets Linjespiller i Toppserien 2022
Turneringsregelement
Register Results

Articles 8

post image
Fra Banens Beste i Nannestad Cup til Årets Linjespiller i Rema 1000 Ligaen
 I 2012 la vi ekstra merke til en håndballspiller på Lillestrøm HK J99 under Nannestad Cup. Allerede den gangen ga Maja Muri alt i hver eneste duell.
Laget vant NIL Cup og Maja ble kåret til Banens Beste spiller, etter å ha herjet rundt med motstanderen.

Les artikkelen om Maja's vei til toppen
post image
Lag deres egen Camp
Vi oppfordrer alle lagene til å ta med seg "Partytelt" og rigge sine egne områder på våre gressbaner. Det er begrenset med Garderober og skiftemuligheter så fint å ha et sted hvor lagene kan samle både spillere, foreldre og utstyr.

Ingen plassanvisning, førstemann til mølla!
post image
Husk! Å registrere spillere i Profixio
Alle spillerne må registreres i Profixio senest onsdag 8. juni.

Logg deg inn på dine sider og legg til spillerne som skal delta på turneringen. 
Spillerlistene blir benyttet for å sjekke ut hvem som er spilleberettiget på hvert enkelt lag og navne opplesning ved premieutdeling for de yngste. Husk å få med alle så vi ikke får noen skuffede barn ved premieseremonien.

post image
Følg oss på Instagram
Nannestad Cup har sin egen konto på Instagram og vi kommer til å poste aktivt i sosiale medier i tiden fremover. Supert om dere også tagger oss når dere legger ut innlegg. Start gjerne allerede nå med forberedelsene som gjøres inn mot cupen og bruk #NannestadCup eller Tag @NannestadCup

Notat! Husk å avklare med foreldrene slik at dere har tillatelse til å poste bilder av barna.
Og gi oss beskjed dersom det er noen barn som IKKE skal publiseres på nett. Dette gjelder nærbilder. Øvrige bilder som blir tolket som "Situasjonsbilder" er tillatt å publisere uten samtykke. Les mer om reglene her; Datatilsynet
post image
SKUMPARTY - ÅRETS MORSOMSTE AVSLUTNING

Hvis dere er på utkikk etter en super avslutning for laget denne sesongen så vil vi anbefale dere å ta turen innom Skumpartyet som arrangeres av Nannestad Festivalen sammen med Ung Nannestad. Arrangementet er for elever i 1-7. trinn, lørdag 11.juni kl 17:00-19:00.
God plass til "ventende foreldrene" å sitte på skolens område, ellers anbefaler vi en runde ned i sentrum og se på alt livet som rører seg der.
Sjekk ut arrangementet på Facebook
post image
Kamoppsettet er klart!
Vi er klare med kampoppsettet for årets turnering og gleder oss over at vi endelig kan arrangere Nannestad Cup igjen. Mange ønsker om spilletider har kommet inn og vi har naturlig nok ikke klart å innfri alle, men har strukket oss for å få til et best mulig kampoppsett. Kampoppsett Nannestad Cup 2022

Vi har tatt hensyn til at dagene ikke skal bli for lange for våre yngste deltagere. Samtidig håper vi dere setter av litt tid til å besøke Nannestad Festivalen når dere først er i Bygda. Det blir mange salgsboder, utstillinger og aktivitere for store og små. Tivoli og Hoppeslott tett til cupområde.

Det må også informeres om at vi er for tiden i et "Anleggsområde". Det skjer mye utbygging rundt hallen og i Nannestad sentrum. Beregn derfor ekstra tid til parkering som kan bli inntil 10 min i gangavstand fra cupområde.

Velkommen til Nannestad, vi gleder oss til å få besøk :)

post image
Turneringsreglement 2022
En liten push på reglementene. Når det gjelder de yngste klassene (alt som er uten sluttspill) ser vi litt igjennom fingrene på bruk av spillere på flere lag. Det viktigste for oss som arrangør er at kampene gjennomføres og at kampene spilles under Fair Play. 

Her finner dere oversikt på reglementet som gjelder for 2022. Det er viktig at alle setter seg inn i dette før første kamp starter.
post image
Flyer
Flyer til årets Nannestadcup! Kommer dere?