>
Welcome to

NT Oslo Masters ll

219 matches, 103 teams
August 25-27 Voldsløkka
AVLYST Vi ser ikke noen god måte å fullføre denne turneringa på og må dessverre avlyse resten av kampene.
My registrations 0
Matches 219
101 teams registered in 2 categories

NT Oslo Masters ll is finished

103
teams
219
matches played
Referees
1
Register Results

Articles

AVLYST
Oslo Masters 2 avlyses
Vi beklager å måtte avlyse søndagen av Oslo Masters 2. Dette er en tøff beslutning med mange argumenter for og imot, men vi har kommet frem til at dette blir det mest fornuftige gitt dagens situasjon.

Det har kommet store mengder nedbør i Oslo i løpet av natten, og Voldsløkka er oversvømt. Grunnvannet er såpass høyt at det ville vært vanskelig å få drenert banene godt nok i løpet av dagen. Det frarådes sterkt å kjøre til/i Oslo, og vi ønsker å følge disse anbefalingene og ikke utsette spillere for unødvendig risiko.

Vi har vurdert alternative lokasjoner, men gitt forholdene og anbefalingene om reise ser vi dette som mest rettferdig i dag. Det er mange kamper som gjenstår, og det finnes ingen alternative lokasjoner med tilstrekkelig kapasitet eller stand til å gjennomføre i dag.

Poeng og premiepenger fordeles etter:
 Delt 1.plass for alle lag direkte i kvart
 Delt 5.plass for alle lag i åttendedel
 Alle andre lag beholder sin plassering gitt der de står nå

Det blir dessverre ingen refusjon av påmeldingsavgift, da været ikke er noe vi har makt over. 2/3 av turneringen er gjennomført, og vi deler ut poeng og premiepenger etter mest mulig rettferdig fordeldingsnøkkel. 
UTSATT start søndag!
På grunn av nedbøren som har kommet i natt må vi nødt til å i første omgang utsette oppstarten i dag til kl 10, altså alle kamper starter en time seinere. 
Banene står under vann og det er ikke spillbart per nå, vi må bare følge litt med de neste 2-3 timene. ???