Logo
Welcome to

Sandarcupen 2022

August 12-14 Sandefjord, Larvik og Tønsberg
My registrations 0
485 teams registered in 37 categories
 • September 1, 2021 - Start of registration
 • June 12, 2022 - Last day to register your team
 • July 31, 2022 - Referee registration deadline
 • August 11, 2022 - Last day to register players
 • August 12, 2022 - Last day to order services
 • August 12, 2022 - Start date
 • August 14, 2022 - Last date

Match schedule is been prepared.

Tournament is now closed for registration
Referee registration

Articles

Sandarcupen 2022 inviterer til Åpningsseremoni og Eliteseriekamp
 

Sandarcupen 2022 inviterer til Åpningsseremoni og Eliteseriekamp

Fredag 12. august 2022 inviterer Sandefjord Fotball alle Sandarcupens deltagere og ledere til Release Arena til Åpningsseremoni og gratis inngang på seriekamp i Eliteserien hvor Sandefjord Fotball møter Rosenborg BK.

Tiligere år har det vært i overkant 5.500 mennesker inne på stadion på åpningseremonien, i år satser vi på å fylle stadion til randen. Det hele starter med innmarsj av representanter fra alle deltagende klubber. Som tidligere vil det være masse aktiviteter og show rundt og på areaen.

Vi har i utgangspunktet fått 3.000 plasser på Release Arena, så det kan bli rift om plassene i år! Vi vil prioritere påmeldingen etter klubb og påmeldt dato, så vi får med oss flest mulig klubber inn på stadion.
Vi er også i kontinuerlig dialog med Sandefjord Fotball, så vi kan fange opp ledige plasser og fordele de til lag ut over de opprinnelige 3.000 plassene. Målet er at vi fyller stadion til randen, dvs. ca. 6.600 tilskuere...

NFF krever at alle har sin personlige billett, så alle lag må bestille billetter til spillere og lagledere via "bestilte tjenester" på siden hvor dere registrerte laget, legger inn navnelister osv. Billetter kan bestilles fram til søndag 7. august. Åpningsseremoni og kamp er GRATIS for alle deltakere og ledere på Sandarcupen hvis det er plass på Release Arena..

                                         
                                     


Siden vi har et begrenstet antall billetter til åpningssermonien og eliteseriekampen mellom Sandefjord og Rosenborg er det VELDIG VIKTIG at de som får billetter møter på åpningssermonien, så ikke seter står tomme mens andre lag ikke kom inn pga manglende billeter.

Kampstart er kl. 19.00 på fredagen og selve åpningsseremonien med innmarsjen skjer i forkant av kampen. Detaljert program vil bli lagt ut på denne nettsiden og distribuert til påmeldte lag via mail så snart det er klart.

Når det gjelder parkering ved stadion, så er det små arealer rett ved stadion, Vi anbefaler dere å parkere ved Bugården Ungdomsskole og gå de få meterne opp til stadion. Det er gangavstand til stadion fra Bugården Ungdomsskole, Krokemoa skole og Sandefjord Videregående skole. Hvis dere skal parkere ved stadion, følg parkeringsanvisningene som Sandefjord Fotball har satt opp. Kart over Release Arena:

Velkommen skal dere være!

 

Johnny Larsen
Leder Sandarcupen 

post image
Meld på nå og betal senere.
 
Meld på laget ditt nå og sikre dere plass til Sommerens store fotball fest. Ingen innbetaling før vi får bekreftet at vi kan arrangere Sandarcupen 2022. 
Vi i Sandarcupen planlegger for fullt Sandarcupen 2022 og hvordan vi best mulig kan lage en turnering i 2022 som både gir deltagerne våre en god og minnerik opplevelse og som samtidig er forsvarlig helsemessig i disse korona-tider. 
Vi vil endre litt på matserveringen, vi går over til å servere frokost på alle våre skoler og til å servere middag på alle våre arenaer på søndagen. Dette gjør vi både for å gi deltagerne  "bedre tid" og for å dele bespisningen opp i mindre grupper.
Vi jobber også med andre tiltak, disse vil bli offentliggjort så snart de er klare. 
 Dere kan trygt melde dere på Sandarcupen 2022 nå og eventuelt trekke laget innen 31. mai 2022.  Vi forlanger da ingen forklaring fra dere, vi vil automatisk refundere 100% av innbetalt beløp til dere. Vi vil heller ikke sende ut noen fakturaer før vi får bekreftet at vi kan arrangere Sandarcupen 2022. Hvis det offentlige som i 2020 og 2021, instruerer oss og forteller at vi ikke kan arrangere Sandarcupen i 2022, vil vi også refundere 100% av innbetalt beløp til dere.
 
Velkommen skal dere være til Sandarcupen 2022.
 
Johnny Larsen
 Leder Sandarcupen 
post image
Sandarcupen introduserer Elite klasser
 
Som alle andre store cuper, introduserer nå Sandarcupen Elite klasser. Dette er for de lagene som ønsker den ekstra utfordringen. Her vil de møte de beste lagene i Norge. 
 
Alle påmeldte lag havner automatisk på venteliste når de melder seg på i Sandarcupens Eliteklasser. Dette er i påvente at laget blir godkjent til å delta av Sandarcupen. Laget må ha deltatt i øverste serie året før. Eller kan vise til god prestasjon før cupen.
 
Klasser
 • Gutter 16 år Elite, 11'er                
 • Gutter 14 år Elite, 11'er
 • Jenter 15 år Elite, 11'er
 • Jenter 14 år Elite, 11`er
 
Kamper og arenaer:
Lagene skal spille på noen av Sandefjord`s og Larvik`s beste kunstgress og naturgressbaner.
 Kampene er på 2x25 minutter
 
Alder og hospitering
Det gis kun dispensasjon til eldre spillere, hvis godkjent søknad fra egen krets foreligger. Denne skal sendes til Sandarcupen minst 14 dager før cup start.
 
Antall spillere
Det er ingen begrensninger på antall spillere, men vi anbefaler max 18 spillere.
 
Sammensatte lag
Sammensatte lag kan ikke delta, hvis det ikke foreligger en godkjenning fra egen krets
 
Innledende spill
Kampene spilles hovedsakelig lørdag
 For noen lag blir det kamp fredag
 
Sluttspill
Alle lag havner i enten A eller B sluttspill på søndagen
 
Stian Olsen
 Sportslig leder Sandarcupen.