Welcome to

Veteran-SM 50+

37 matches, 21 teams
August 2 Tylösand
Välkommen till Veteran-SM 50+!


Efter anmälningstidens utgång fastställs det preliminära startfältet. Lag kommer in i startfältet på sina erhållna rankingpoäng.

OBS! För närvarande har vi problem med Paypal. Endast vissa inbetalningar dyker upp som "Paid" på anmälningssidan. Har ni fått bekräftelse från Paypal så har er inbetalning kommit fram.
My registrations 0
Matches 37
21 teams registered in 2 categories

Veteran-SM 50+ is finished

21
teams
37
matches played

Results from the finals

Choose layout:
 • Mon
  2.Aug
  18:00
  V50+ D - Veteran 50+ Damer
  Final
  #1 Pia Sjölund / Rebecca Sjöberg Lewis
  #2 Kristina Anderback / Yvonne Stenberg
  21
  14
  21
  13
  2
  0
 • Mon
  2.Aug
  19:00
  V50+ H - Veteran 50+ Herrar
  Final
  #1 Tomas Kovacs / David Alm
  #7 Jan Wahlén / Magnus Wessberg
  21
  8
  21
  16
  2
  0
INFORMATION PÅ TYLÖSAND
Medicinskt protokoll
Publik
Referees
1
Register Results

Articles

Mail till deltagande lag
 
Varmt välkommen till Beachvolley-SM 2021!

Likt 2020 har vi fortfarande en pandemi. Antalet smittade ökar igen och därför är det väldigt viktigt att följa det medicinska protokollet.

Arenan är inhägnad och även om det är fler banor i år är det fortfarande långt ifrån möjligt att genomföra tävlingarna på det sätt vi önskar och gjorde innan pandemin.

Glädjande nog tillåts det 600 personer i publiken, mer information om hur man köper biljetter finns på cupsidan. Vi ska tillsammans med er spelare göra vårt bästa för att genomföra rättvisa och fina tävlingar.

Ta hand om varandra!

Information

Allt om tävlingen inklusive spelschema finns att hitta på Veteran-SM 50+s egna cupsida

Avanmälan

Vi kommer i år inte ha någon incheckning eller tekniskt möte. Om skada eller sjukdom uppkommer hör genast av er till tävlingsledningen. Maila till [email protected]. Viktigt att det framgår vilket lag och i vilken klass samt skäl.

Spelschema

Spelschemat är klart. Observera att det är preliminärt till dess att tävlingen startat. Det är ditt lags ansvar att ha koll på när laget spelar.

Ifall lag avanmäler sig innan tävlingen startat kommer turneringen att seedas om.

Ifall lag drar sig ur efter att tävlingarna startat, till exempel om symtom uppvisas, blir det wo i de matcher som berörs och enbart domartillsättningen kommer att göras om.

Dömning

Lagen dömer själva samtliga matcher. Det är ditt lags ansvar att ha koll på när laget dömer.
I gruppspelet dömer lagen enligt spelschema. Första omgången i slutspel döms av lag som spelar i den andra omgången av slutspelet. Från och med andra omgången dömer förlorande lag den kommande matchen på banan. Observera att även finalerna döms av förlorande lag.

Mycket viktigt att vi respekterar de som dömer! Det gäller för alla. Så väl spelare, ledare som föräldrar/familjemedlemmar.

Arenan

Det kommer likt förra året vara en stängd arena där endast deltagare och funktionärer får vistas (samt 600 publik) Deltagare får vistas fritt i området de dagar laget spelar matcher, dvs om laget spelat klart efter dag 1 måste entré betalas till dag 2.

Se till att ni kommer i god tid innan er match, då alla deltagare behöver pricka av sig vid entrén och få ett dagspass. Dagspasset ska sättas på handleden eller fotleden och gäller som entré hela dagen.

Mer information gällande publik finns på cupsidan under fliken “Publik”

Resultatrapportering

Lag som dömer ska säkerställa att matchboll, resultatgivare och matchprotokoll (frivilligt) finns på banan i god tid innan match. Speciellt viktigt för de lag som dömer i första omgången. 

Endast digital rapportering. Alla resultat rapporteras in av det dömande laget och det är enklast att göra det via mobiltelefon. För de som saknar mobil eller internet finns läsplattor för egen rapportering i Gran Canaria tältet. Lämna kvar pärmen på banan efter ni dömt.

Rapporteringssidan finns som en länk på cupsaiten (i vänstermarginalen “Registrera resultat") och lösenordet till resultatrapporteringen är 2021.

Observera att resultatet ska rapporteras in omedelbart, inom 5 minuter, efter matchslut.

·      Öppna upp sidan

·      Logga in med koden 2021

·      Klicka på matchnummer längst till vänster

·      Därefter https://i.imgur.com/KkOu6rw.png  

o  Matchresultat ex 2 – 1

o  Setresultat ex 21 – 19, 21-23, 15-7

o  Spara

Matchprotokollen ligger i en pärm, kommande matcher först och spelade matcher läggs in längst bak i pärmen av det funktionerande laget. 

För att banorna ska behålla god kvalitet ska vinnande laget kratta banorna efter slutspelad match. Näthöjd justeras av arrangören.

Prisutdelning

Sker direkt efter finalerna på angiven plats.

Övrig information

Hjärtstartare finns i Gran Canaria-tältet.
Toaletter för deltagare/publik finns uppe vid pumphuset (på vägen till parkeringen). Koden för att komma in är 037 och vi blir superglada om ni stänger och låser efter att ni använt dem.


Med vänlig hälsning,

Tävlingsledningen