Welcome to

VIL-cup 2021

57 matches, 25 teams
September 11-12
My registrations 0
Matches 57
25 teams registered in 14 categories

VIL-cup 2021 is finished

25
teams
57
matches played
Register Results

Articles 4

Endringer i kampoppsett
Det har blitt litt endringer i kampoppsettet i kveld, da noen lag har meldt avbud. Oppdater dere på kampoppsettet fortløpende
Feil på kampoppsett
Nyeste oppdatering: Kampoppsettet er nå rettet og publisert. På grunn av den pågående smitten rundt om, ber vi om forståelse for at det kan bli fortløpende endringer i kampoppsett, og oppfordrer derfor til å sjekke kampoppsettet ved turneringsstart! Vel møtt! 

Det har skjedd en feil på kampoppsettet, og et par lag er dessverre falt ut. Oppdatert kampoppsett kommer fortløpende
Kamplengde
For 3x3 spilles det 1x15 minutter
For 5x5 spilles det 1x25 minutter
For 7x7 spilles det 1x35 minutter 
Rettningslinjer for smittevern
OPPDATERTE RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN, VIKTIG AT ALLE LAGLEDERE FORMIDLER UT TIL FORELDRE.

Følgende smittevernstiltak må følges til en hver tid under turneringen.
Vi oppfordrer til å bruke nærområdet mellom kamper. Vi har en kjempe fin skole i umiddelbar nærhet som gjerne kan utforskes, og flotte muligheter for fiske eller en tur i skogen. I forbindelse folkehelseuka 2021 i Fauske Kommune, skal ordføreren besøke hjerteløypa i Valnesfjord, turen er planlagt søndag kl 13 - for de som måtte ønske å utforske de flotte turmulighetene vi har.  
For de som oppholder seg på området, vil det bli egne oppmerkede områder for de forskjellige lagene å forholde seg til, slik at vi kan begrense kontakt mellom lag.

Det blir ingen kafè drift som følge av koronasituasjonen og av smittevernshensyn. Dette gjelder både salg av mat og drikke. Derfor lurt å ha med egen matpakke

Spillerne er registrert med navn i Profixio, og det blir flere plasser på området lagt ut QR-kode for besøksregistrering, som vi ønsker at alle registrerer seg på.