KLASSER, ANMÄLAN & BETALNING
Sirius Cup 2024 är SIU anpassad och därför är det viktigt att ni anmäler er till rätt nivå. Som exempel vill vi att medelstarka och starka lag i en åldersgrupp anmäler sig till den högre nivån. Sirius CUP har rätt att flytta upp eller ner lag en eller flera klasser ifall laget bedöms vara anmält på fel nivå.

Pojkar Röd
Röd A 2008-2009 
Röd B 2009-2010 
Röd C 2010-2011 
Röd D 2011-2012 

Flickor röd
Röd A 2008-2009 
Röd B 2009-2010  
Röd C 2010-2011 
Röd D 2011-2012 

Anmälningsavgift röd nivå: 2950 SEK per lag.
Deltagaravgift: 200 SEK

Anmälan är giltig först när inbetalning kommit in till IK Sirius Innebandy IBK. 

Om en spelare deltar i två olika klasser måste deltagaravgift betalas för varje klass.

Betalning
Efter anmälan är gjord via menyvalet "Anmälan", betalas anmälningsavgift in Via Profixio OBS! Ange anmälnings ID vid betalning.

VIKTIGA DATUM
15 oktober
Sista anmälningsdag till cupen

18 oktober
Sista dag att beställa deltagarkort samt ev meddela specialkost om man beställt matkuponger.

20 oktober
Sista dag för inbetalning av deltagarkort

23 oktober
Publicering av prel. spelschema.

30 oktober
Sista dag att ange namn och födelsedata på spelare i truppen för matchprotokoll
Publicering av slutgiltigt spelschema

1 november
Sirius Cup 2024 startar

Återbetalning av anmälningsavgift
Fram till 30/9 Återbetalas 100% av anmälningsavgiften och deltagarkorten vid avbokning.

Från 1/10 återbetalas anmälningsavgiften endast om det finns lag på reservlistan som kan ersätta det avhoppande laget. En administrativ avgift på 750kr tillkommer på det avhoppande laget.

Efter den 1/10 återbetalas deltagarkort endast mot uppvisande av läkarintyg. Deltagarkort kan övertas av andra spelare/ledare. Detta skall då regleras i laguppställningen för laget.

OBS! Vid inställd cup så återbetalas alla avgifter.

ÅTERBETALNINGAR VID INSTÄLLD CUP: 

Vid avanmälan inom 30 dagar efter anmälan återbetalas hela beloppet. Därefter är anmälan bindande och utan möjlighet till återbetalning. Deltagarkortet återbetalas till fullo fram t.o.m. den 1 oktober efter det är det ingen återbetalning. Arrangören är inte återbetalningsskyldig för anmälnings, eller deltagaravgifter, ersättningsansvarig för ekonomisk förlust vid inställd turnering pga. av krig, uppror, myndigheters beslut, strejk, pandemi, lockout, blockad eller händelser som inte ligger under vårt ansvar och beslut. Vi har stor respekt för varje enskild lags ekonomi. Därför kommer vi dock vid en inställd turnering återbetala 100% av deltagaravgiften, minst 80% av erlagd avgift för skolboendet samt försöka återbetala så mycket som möjligt även av anmälningsavgiften, alt. försöka hitta kompenserande lösningar till lagen, såsom flytta lagens anmälningar till det kommande årets turnering. Genom anmälan till Sirius Summer Games accepterar laget ovan angående konsekvenser av inställd turnering.

Vid avanmälan senast 6 veckor innan cupens startdatum återbetalas anmälningsavgiften och deltagaravgifter minus en administrativ avgift på 750r endast om det finns lag på reservlistan eller om alla platser i den aktuella klassen senare fylls med lag som betalar full anmälningsavgift. Om det inte finns lag på reservlistan, eller om klassen inte fylls med andra lag som betalar full anmälningsavgift kommer anmälningsavgiften inte att återbetalas.