PERSONVERNPOLICY

 

Profixio bryr seg om ditt personlige personvern. Av denne grunn samler vi inn og bruker personopplysninger bare når det er nødvendig for oss å levere våre produkter, tjenester, nettsteder og mobilapplikasjoner. Din personlige informasjon inkluderer følgende informasjon:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon
  • Fødselsdato
  • E-postadresse
  • Annen innhentet informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere deg

Vår personvernspolicy er å beskrive hvilken informasjon vi samler inn, samt hvordan og hvorfor dine personopplysninger blir brukt. Den beskriver også mulighetene vi tilbyr for å gjøre det mulig for deg å få tilgang til, oppdatere eller på annen måte få kontroll over dine personopplysninger som vi håndterer.

 

Beskyttelse av data

Profixio overholder gjeldende databeskyttelseslovgivning og har derfor en representant for databeskyttelse. Behandlingsansvarlig rolle er å overvåke at Profixio overholder gjeldende databeskyttelseslovgivning. Behandlingsansvarlige sine oppgaver inkluderer å samle informasjon om hvordan Profixio behandler din personlige informasjon og gi råd i selskapet om å opprettholde et høyt nivå av databeskyttelse. I tillegg er p Behandlingsansvarlige en kontaktperson både for deg som kunde hos Profixio og overfor Datatilsynet.

Behandlingsansvarlige har ikke noe personlig ansvar for Profixios behandling av personopplysninger. Profixio er selskapet som er ansvarlig for å overholde norsk lovgivning om databeskyttelse. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om databeskyttelse, kan du alltid kontakte Profixios kundeservice, dataskydd@profixio.com.

 

Hvilken informasjon samler vi inn?

For at tjenestene våre skal brukes av deg, trenger vi litt informasjon fra deg. Mye av det du sannsynligvis vurderer personlig informasjon, blir hentet direkte fra deg når du:

(1) opprette en konto (f.eks. Når du registrerer deg for en turnering eller annen aktivitet; navn, telefon, e-post, fødselsdato osv.)

(2) be om hjelp fra vårt kundesupportteam (f.eks. Telefonnummer)

(3) oppretter en ny turnering og blir en turneringsarrangør

(4) betale et gebyr via online betaling til en turneringsarrangør

(5) er medlem av en idrettsforening som Profixio er assistent av personopplysninger

(6) fyll ut kontaktskjemaer eller bestill nyhetsbrev eller annen informasjon fra oss (f.eks. E-post)

 

For å sikre nødvendig og optimal service når vi leverer våre tjenester til deg, samler vi også tilleggsinformasjon. Disse nedlastingsmetodene er kanskje ikke opplagte for deg. Derfor ønsker vi å belyse og forklare litt ekstra hva disse kan bety (siden de varierer fra tid til annen) og hvordan de fungerer:

I forbindelse med din bruk av våre tjenester samles kontospesifikk informasjon som informasjonssøk, kundeserviceforespørsler og merknader eller detaljer om spørsmålene dine og svarene våre på dem.

Informasjonskapsler og lignende teknologier på våre nettsteder og mobilapper hjelper oss med å spore surfing, koblinger du klikker på, din type enhet og til å samle diverse informasjon og analyser om hvordan du bruker og samhandler med våre tjenester. Dette lar oss gi deg en bedre opplevelse på våre nettsteder og mobilapper, samt å samle inn, analysere og forbedre kvaliteten på tjenestene våre. Vi kan også spore posisjonsdataene dine (IP-adresse) slik at vi kan tilpasse tjenestene våre.

Informasjon om tjenestebruk som lastes ned automatisk når du bruker og samhandler med tjenestene våre, inkludert metadata, loggfiler, cookie- og enhets-ID-numre og posisjonsdata. Denne informasjonen inneholder spesifikk informasjon om ditt samspill med funksjonene, innholdet og lenker (inkludert fra tredjepart, for eksempel plugin-moduler på sosiale medier) som finnes i tjenestene, din IP-adresse, nettlesertype og innstillinger, tid og dato når tjenester som brukes, nettleserinnstillinger og plugin-moduler, språkinnstillinger og informasjon om informasjonskapsler, informasjon om enheter med tilgang til tjenestene, inkludert enhetstype, operativsystem brukt, enhetsinnstillinger, app-ID, unik enhets-ID og feildata. Noe av denne samlede informasjonen kan være i stand til og brukes til å finne deg.

Hvis du gir oss personlig informasjon om andre, eller hvis andre gir oss informasjonen din, vil vi bare bruke den informasjonen til det spesifikke formålet vi mottok den for.

 

Hvordan informasjonen din brukes.

Vi tror sterkt på å både minimere informasjonen vi samler inn og begrense bruken og formålet til bare det 1) vi har fått tildelt, (2) er nødvendig for å kunne tilby tjenestene du har kjøpt eller samhandler med, eller (3) vi kan bli pålagt eller få lov til å overholde enhver lov eller annet lovlig formål. Denne bruken inkluderer:

 

Vi leverer, forbedrer, oppdaterer og øker kvaliteten på tjenestene vi tilbyr deg. Vi samler inn forskjellige opplysninger om din bruk av og / eller interaksjon med våre tjenester. Denne informasjonen brukes til:

  • Forbedre og optimalisere driften og levere tjenester (igjen, inkludert våre nettsteder og mobilapplikasjoner)
  • Avklar problemer med og identifiser eventuelle sikkerhetsrisikoer, feil eller nødvendige forbedringer av tjenestene
  • Vær oppmerksom på og forhindre svindel og misbruk av våre tjenester og systemer
  • Samle samlet statistikk for bruk av tjenester
  • Forstå og analyser hvordan du bruker tjenestene våre

 

En stor del av informasjonen vi samler inn er ofte samlet informasjon eller statistikk angående bruken av våre tjenester, uten å være knyttet til noen personlig informasjon. I den grad det utgjør personopplysninger eller er koblet eller kan knyttes til personopplysninger, behandler vi det deretter.

 

Deling med pålitelige tredjeparter. Vi kan dele din personlige informasjon med partnerbedrifter i vår bedriftsfamilie, med tredjeparter som vi har dannet partnerskap med for å gjøre det mulig for deg å integrere deres tjenester i våre egne, og med pålitelige tredjeparts tjenesteleverandører i den grad det er nødvendig for at de skal utføre tjenester på dine vegne. på våre vegne, for eksempel:

  • Kredittkortbetaling pågår
  • Tilbyr reklame
  • Gjennomføre konkurranser eller undersøkelser
  • Vi analyserer våre tjenester og kundedemografi
  • Kontakt med deg, via e-post eller spørreskjema
  • Administrere kundeforhold.

Vi deler bare din personlige informasjon i den grad det er nødvendig for at tredjepart kan tilby tjenester som er forespurt eller nødvendig på våre vegne. Disse tredjepartene (og alle underleverandører) må overholde strenge vilkår og betingelser for databehandling, og har ingen rett til å bruke, dele eller beholde din personlige informasjon til noe annet formål enn det de er brukt til (eller uten ditt samtykke).

 

Kontakt med deg. Vi selv eller en tredjeparts tjenesteleverandør kan kontakte deg etter behov for å sikre leveringstransaksjoner og kommunikasjon angående produktet / tjenesten du kjøpte fra oss. Med ditt samtykke eller hvis det er en legitim interesse, kan vi også kontakte deg med tilbud om tilleggstjenester som vi anser som verdifulle for deg. Din godkjenning er ikke en nødvendig betingelse for å kjøpe våre produkter og tjenester. Denne kommunikasjonen kan omfatte:

  • E-post
  • Tekstmeldinger (SMS)
  • Telefonsamtale
  • Automatiske telefonsamtaler eller tekstmeldinger.

Overføring av personopplysninger til utlandet. Hvis du bruker tjenestene våre fra et annet land enn det landet som serverne våre befinner seg i, kan kommunikasjonen din med oss ​​føre til at dine personlige data blir overført over internasjonale grenser. I disse tilfellene blir dine personlige data behandlet i samsvar med denne personvernregelen.

Overholdelse av lover, forskrifter og lovkrav. Vi samarbeider med myndigheter, politi og private aktører for å sikre overholdelse av lovverket. Vi vil røpe all informasjon om deg til myndigheter, politi eller private parter i den grad vi anser som nødvendig eller passende i forbindelse med krav eller rettslige forhandlinger (inkludert søksmål), for å beskytte våre eiendommer og rettigheter, eller tredjepart eiendommer og rettigheter, for å beskytte den offentlige eller private sikkerheten, eller for å forhindre eller stoppe enhver aktivitet som vi anser for å være ulovlig eller uetisk.

 

I den grad vi har lovlig rett til det, vil vi så langt det er rimelig mulig varsle deg i tilfelle vi må utlevere din personlige informasjon til tredjepart som ledd i en juridisk prosess.

Nettsted analyse. Vi bruker en rekke nettanalyseverktøy som f.eks. tilbud av servicepartnere som Google Analytics for å hente informasjon om hvordan du samhandler med nettstedene våre og mobilapplikasjoner, inkludert hvilke sider du besøker, hvilket nettsted du besøkte før vår, hvor mye tid du bruker på hver side, hvilket operativsystem og nettleser du bruker samt nettverks- og IP-data. Informasjonen disse verktøyene gir oss, brukes til å forbedre tjenestene våre. Disse verktøyene plasserer en vedvarende informasjonskapsel i nettleseren din for å gjenkjenne deg som en unik bruker neste gang du besøker nettstedet vårt. Ingen informasjonskapsler kan brukes av andre enn tjenesteleverandøren (for eksempel Google for Google Analytics). Informasjonen som samles inn fra informasjonskapselen kan sendes til og lagres av disse tjenestepartnerne på servere i andre land enn hjemlandet. Selv om informasjonen som samles inn ikke inneholder noen personlige opplysninger som navn, adresse, faktureringsinformasjon osv. informasjonen brukes og deles av disse tjenesteleverandørene i henhold til deres individuelle personvernregler.

 

Dine personopplysninger kan bli samlet inn av oss eller tredjepart som:

  • Google Analytics
  • Smartlook (Smartsupp.com, s.r.o., moms-ID CZ03668681) Opt-out
  • Muscula
  • Pusher
  • Raygun
  • Cloudinary
  • Zendesk

 

Målrettede annonser. Avhengig av din aktivitet på våre og andres nettsteder, og av tjenestene du bruker, kan målrettede annonser eller interessebaserte tilbud vises for deg i form av forskjellige produktbannere når du blar gjennom. For å administrere annonseringen på våre egne og andre nettsteder, samarbeider vi også med tredjeparter. Våre eksterne samarbeidspartnere kan bruke teknikker som informasjonskapsler for å samle informasjon om aktivitetene dine for å vise reklame for deg basert på surfing og interesser på nettet samt for å måle annonseringseffektivitet. Klikk her for å velge bort interessebasert annonsering. Vær oppmerksom på at du vil fortsette å motta generell annonsering i fremtiden.

 

Tredjeparts nettsteder. Nettstedet og mobilapplikasjonene våre kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for personvernet eller innholdet på tredjeparts nettsteder. Les personvernreglene på nettstedene du besøker.

 

Slik får du tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen din.

Logg på kontoen din og gå til «kontoinnstillinger» for å enkelt få tilgang til, gjennomgang, oppdatering, sletting eller (hvis tilgjengelig) port din personlige informasjon.

 

Hvis du ber om at dine personopplysninger blir slettet og at informasjonen er nødvendig for produktene eller tjenestene du har kjøpt, vil forespørselen din bare bli oppfylt i den grad de ikke lenger er nødvendige for tjenester som er kjøpt eller nødvendige for våre forretningsformål eller juridiske eller kontraktslige krav til registre.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan få tilgang til kontoinnstillingene dine, kan du også kontakte oss via en av metodene som er beskrevet i delen «Kontakt oss» nedenfor.

 

Hvordan dine data er sikret, lagret og lagret.

Vi følger generelt godkjente standarder for lagring og beskyttelse av personopplysningene vi samler inn, både mens de blir sendt og etter at vi har mottatt og lagret dem. Vi bruker kryptering der det er aktuelt.

Vi lagrer bare personlig informasjon så lenge det er nødvendig å tilby tjenestene du eller den nåværende personopplysningsansvarlige ber om, og deretter til forskjellige kontraktslige juridiske forretningsformål. Disse kan inkludere arkiveringsperioder:

  • etablert ved lovgivning, avtaler eller lignende forpliktelser som gjelder for vår forretningsdrift;
  • å bevare, løse, forsvare eller styrke våre juridiske / avtalefestede rettigheter; eller
  • er pålagt å opprettholde riktig og gyldig selskap og økonomisk dokumentasjon.

Hvis du har spørsmål angående sikkerhet eller lagring av dine personlige data, kan du kontakte oss på [email protected]

 

Endringer i personvernreglene våre.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolitikken når som helst. Hvis vi bestemmer oss for å endre personvernreglene, vil vi legge ut endringene i denne personvernerklæringen og andre nettsteder som vi anser som passende, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi avslører den, hvis vi i det hele tatt gjør det. Hvis vi gjør vesentlige endringer i personvernreglene våre, vil vi varsle dette her, via e-post eller i form av et varsel på hjemmesiden minst 30 dager før endringen trer i kraft.

 

Datatilsynet.

Hvis du har spørsmål eller klager angående Profixios behandling av personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

 

Kontakt oss.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager angående personvernreglene våre, rutinene eller tjenestene våre, er du velkommen til å kontakte vår behandlingsansvarlige via e-post til dataskydd @profixio.com eller tlf 0708-40 06 06.

Vi besvarer alle forespørsler, spørsmål eller konsultasjoner innen 30 dager.