Welcome to

U16 Mästerskapet i volleyboll 2024

My registrations 0
Matches 234
78 teams registered in 8 categories
  • February 20, 2024 - Start of registration
  • March 28, 2024 - Last day to order services
  • March 28, 2024 - Last day to register your team
  • April 20, 2024 - Start date
  • April 21, 2024 - Last date

Match schedule is published!

Tournament is now closed for registration
Ekonomi
Kontakt
Kost och Logi
Organisation av tävlingen
Seedning
Spelare och ledare
Referees
1
Register Results

Articles

2 veckor kvar
79 lag är anmälda till årets U16 Mästerskap. Vi ser verkligen fram emot det här i Falköping och imorgon har vi funktionärsmöte för att ni ska få så bra helg som möjligt här i Falköping.
Boende:
Alla kommer att bo i eller runt Ållebergsgymnasiet, det innebär att några kommer att sova i Odenhallen och några på vår nya skoldel Odenvi (ligger precis intill Ållebergshallen). Alla lag ska komma till Ållebergsgymnasiets entré för att skriva in sig och där ska ni fylla i förläggningslista (där ska stå namn och personnummer på alla som sover i lokalen) och vi visar er till ert rum. Ni kommer att få en kasse med era tröjor och deltagarkort. När ni kommer till rummet så vill vi att ni fotar detta först så att det går att återställa på samma sätt. Klassrummen lånar vi och vi ber er att inte röra den tekniska utrustningen som är i klassrummen. På söndagen innan ni lämnar så städar ni av klassrummet, tömmer papperskorgarna och går till förläggningens personal för att visa att ni är klar.
Spel:
Spel kommer att ske i hallar inne i Falköping hela helgen, det innebär att det inte kommer att gå några busstransporter till hallarna. Vi kommer att försöka driva på med matcherna så följ inte tiderna utan var på plats i god tid för att spela nästa match och håll koll på era dömningar. De som ska spela i Dotorpshallen kommer att få en kod för att komma in genom entrén då vi inte vill ha in obehöriga där. Sprid inte koden när ni får den, tack!
Väsktransport:
Vi servar gärna med väskor till och från järnvägsstationen. Dock är det viktigt att vi vet i god tid vilken tid ni kommer och vilken tid ni reser så att vi kan ordna ett schema utefter detta. Maila oss senast på onsdag om ni vill ha hjälp med era väskor. Tala också om i mailet era tider, skriv med ett mobilnummer också så att vi kan få tag på er om något händer. Händer det er något så ni behöver ha tag på transporten så ringer ni David 0734 34 33 57.  När väskorna körs till stationen på söndagen måste en vuxen från laget åka med bilen till stationen för att vakta väskorna.
Mat:
Eftersom alla kommer att äta i år oavsett vilket paket man har köpt så blir det extra kul när vi kan ta lagfoto. Detta tas nämligen i samband med lunchen i Ållebergsgymnasiet. Frukost och middag serveras även där för er som har beställt det. Ta med era cuppass till matsalen, detta är viktigt då vi inte vill ha in andra i matsalen. Vi ber er också säga till alla att vi betalar för varje använt glas och tallrik så vi ber alla att inte ta 2 glas till maten, utan istället hämta om dricka. Kökspersonalen tar betalt efter diskat porslin. TACK! Ni som inte ska bo på Ålleberg försöker vi söka upp tidigt på lördagmorgon så att ni  får era cuppass och T-shirts.
Övrigt:
I hallarna kommer det att finnas kiosker där man bla kan köpa hembakat fika, mackor, toast. I Odenhallen är kiosken nere i cafét där man också har möjlighet att komma bort från visselpipor och bollar och få en lugn stund. Relaxen är som vanligt öppen för ledarna på lördagen, ta med er badkläder. Foton kommer att tas av flera fotografer under hela helgen.  Vi hoppas att ni får en trevlig helg här hos oss i Falköping.  //Ingela Milton tävlingsledare 0702451945

Nu närmar vi oss
Nu närmar vi oss u16 Mästerskapet i Falköping. Imorgon 28/3 går anmälningstiden ut. Då vill vi också att alla har bokat sina boendepaket och sina cup T-shirts. Förläggningen är på golv i olika salar på Ållebergsgymnasiet och omkringliggande lokaler. Alla checkar in i entrén på Ålleberg där vi visar er vidare var ni ska bo. Matcher kommer att spelas i Odenhallen, Frejahallen, Dotorpshallen, Ållebergshallen och Kinnarpshallen. Till Kinnarp kommer det att finnas möjlighet att åka buss. Ni som kommer med tåg: vi ordnar hämtning av bagage vid stationen, information om hur detta ska gå till kommer närmre turneringen. Hoppas att ni är lika taggade som vi. GLAD PÅSK från tävlingsstaben i Falköping